MEDIA

«Θρίλερ» με την Ελένη Μενεγάκη: Μένει ή φεύγει;

«Θρίλερ» με την Ελένη Μενεγάκη: Μένει ή φεύγει;

Σε σπαζοκεφαλιά του τηλεοπτικού ρεπορτάζ έχει εξελιχθεί η παραμονή ή η ενδεχόμενη αποχώρηση της γνωστής παρουσιάστριας Ελένης Μενεγάκη στον Alpha 

Όλοι αναρωτιούνται τι θα κάνει η πασίγνωστη παρουσιάστρια.

Θα ανανεωθεί ή όχι το συμβόλαιο της παρουσιάστριας με το κανάλι;

Το μόνο που είναι γνωστό έως αυτήν τη στιγμή - όπως αναφέρει το enimerosi24.gr - είναι οι προθέσεις του σταθμού… Η παρουσιάστρια δεν έχει μιλήσει ακόμη! Kρατάει κλειστά τα χαρτιά της.

Όπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ, ο σταθμός έχει πρόθεση να ανανεώσει το συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη, ενώ παράλληλα είναι ανοιχτός στη συζήτηση αν θέλει η παρουσιάστρια να μετακινηθεί σε άλλη ζώνη… Για παράδειγμα το βράδυ, δεδομένου ότι η παρουσία της το μεσημέρι έχει εξαντλήσει τη δυναμική της.

Ωστόσο προϋπόθεση για κάθε συζήτηση και ειδικότερα για την ανανέωση του συμβολαίου της παρουσιάστριας, είναι η σημαντική περικοπή των απολαβών της που σύμφωνα με πληροφορίες θα περιορίζεται στο 1/3 των σημερινών!

Πρόκειται δηλαδή για μια πολύ σημαντική μείωση του συμβολαίου της, με αποτέλεσμα να είναι άγνωστο αν θα δεχθεί μια τόσο μεγάλη μεταβολή ή θα προτιμήσει κάποια άλλη πρόταση.

Ήδη στην τηλεοπτική πιάτσα ακούγεται έντονα ότι ενδέχεται η κυρία Μενεγάκη να μετακινηθεί στο νέο κανάλι που θα βγει στον αέρα μέσω του Οnetv.... το αποκαλούμενο «νέο Mega».

Πηγή: Με πληροφορίες από enimerosi24.gr