PHOTOS & VIDEOS

MEDIA

My Style Rocks: Η κολλητή της Τούνη, η «μαχήτρια» Ευρυδίκη, η Καζαριάν & η εγγονή του Τσοχατζόπουλου

My Style Rocks: Η κολλητή της Τούνη, η «μαχήτρια» Ευρυδίκη, η Καζαριάν & η εγγονή του Τσοχατζόπουλου

My Style Rocks: Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν από τη λαμπερή πρεμιέρα του ριάλιτι μόδας και οι επίδοξες νικήτριες του παιχνιδιού είναι πανέτοιμες για να εντυπωσιάσουν με τις ενδυματολογικές τους επιλογές. 

Τουλάχιστον αυτό θέλουν. Φυσικά την παράσταση αναμένεται να κλέψει η Κατερίνα Στικούδη η οποία έχει μακρά προϋπηρεσία στον χώρο της τηλεόρασης -θα θυμάστε ότι για χρόνια παρουσίαζε το Mega Star- όμως είχε αρκετό καιρό να αναλάβει τα ηνία της παρουσίασης κάποιου προγράμματος.

Τώρα, λοιπόν, ήρθε η στιγμή να πέσει στα… βαθιά και από ό,τι μαθαίνουμε, είναι και εκείνη πανέτοιμη να μας καταπλήξει.

Πολύ ενδιαφέρουσα και η κριτική επιτροπή με την Έλενα Χριστοπούλου, τον Στέλιο Κουδουνάρη και τον Λάκη Γαβαλά να καθοδηγούν τις διαγωνιζόμενες σε κάθε επεισόδιο ως ειδήμονες της μόδας και του μόντελινγκ.

Οι πραγματικοί πρωταγωνιστές, όμως, ας μη γελιόμαστε, είναι τα κορίτσια που έχουν επιλεγεί ως παίκτριες του φετινού My Style Rocks.

Σημαντική σημείωση είναι το γεγονός ότι έχουν επιλεγεί 12 παίκτριες όμως στο πρώτο επεισόδιο, στην πρεμιέρα, θα δούμε τις έντεκα και θα προστεθεί η 12η η οποία θα είναι η Ζάννα Σίρεακ.

Ας τις δούμε, λοιπόν, μία προς μία!

Κρίστεν Λεωτσάκου

Η Κρίστεν Λεωτσάκου είναι 28 ετών, ζει στην Αθήνα και έχει εμμονή με τα μεταχειρισμένα ρούχα ή τα οικολογικά ρούχα.

Δεν θέλει να φοράει ρούχα από εταιρίες που όπως λέει χρησιμοποιούν μικρά παιδιά για τη δημιουργία τους. Δείτε το βίντεο...

Βασιλική Σουλάνη

Η Βασιλική Σουλάνη είναι παιδί των media αφού έχει σπουδάσει το αντικείμενο στο Καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών.

Είναι ραδιοφωνική παραγωγός και λατρεύει τη μόδα. Δείτε το βίντεο.

Λένα Χαριζόπουλος

H Λένα Χαριζόπουλος είναι 40 ετών και ζει στο Ψυχικό.

Όπως λέει, οι σχεδιαστές τής στέλνουν τα ρούχα τους για να τα φοράει όμως αν χρειαστεί να αγοράσει κάτι, τινάζει την μπάνκα στον αέρα. Και μία σημείωση: Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί η είδηση ότι η Λένα Χαριζόπουλος έκανε τα πρώτα γυρίσματα και αποχώρησε. Μένει να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει με τη συγκεκριμένη παίκτρια.

Μαρία Καζαριάν

Η Μαρία Καζαριάν είναι ίσως η πιο "διάσημη" από τις φετινές παίκτριες αφού είναι αδελφή της μεγάλης νικήτριας του περυσινού GNTM Ειρήνης Καζαριάν.

Είναι 25 ετών και θεωρεί πως έχει τα... φόντα να είναι εκείνη η νικήτρια του My style Rocks. Δείτε φωτογραφίες της στο Instagram.

Τόνια Κούμπα

Η Τόνια Κούμπα έχει να διηγηθεί μία σπουδαία ιστορία. Είναι παρουσιάστρια και δημοσιογράφος στην ελληνική τηλεόραση, είναι 32 ετών και πριν από λίγο καιρό είχε ένα σοβαρό ατύχημα όταν σκύλος τη δάγκωσε στο πρόσωπο. Η ίδια μιλάει γι' αυτό στο παρακάτω video:

Δείτε το ιδιαίτερο στυλ της στις παρακάτω φωτογραφίες:

Κιάρα Μαρκέζη

Η Κιάρα Μαρκέζη είναι η μικρότερη της παρέας και είναι η εγγονή του Άκη Τσοχατζοπουλου.

Είναι μόλις 19 ετών και είναι κόρη της γνωστής φωτογράφου Μαρία Μαρκέζη.

Στέλλα Πάσσαρη

Η Στέλλα Πάσσαρη είναι 26 χρονών και είναι από τη Θεσσαλονίκη.

Η φυσιογνωμία της είναι για τους ανθρώπους της μόδας γνωστή καθώς είναι το έτερον ήμισυ, επιχειρηματικά τουλάχιστο, της Ιωάννας Τούνη, πρώην παίκτριας του ίδιου ριάλιτι, του My Style Rocks.

Κορίνα Αδραμιτίδου

Η Κορίνα Αδραμιτίδου είναι 36 χρονών και ζει στον Βόλο όπου και εργάζεται σε κατάστημα με ρούχα.

Είναι ανοιχτή στην κριτική για το στυλ της όχι όμως και για τα κιλά της, όπως λέει και στο παρακάτω βίντεο...

Έφη Γκούτα

Η 23χρονη Θεσσαλονικιά Έφη Γκούτα έχει σπουδάσει σχέδιο μόδας και make up artist και θέλει να ντύνεται με την τελευταία λέξη της μόδας.

Η Έφη Γκούτα

Θέλει όπως λέει και στο παρακάτω βίντεο αν είναι πάντα περιποιημένη.

Αμίνα Χακίμ

Η Αμίνα Χακίμ είναι η μαμά της παρέας αφού είναι παντρεμένη και ζει στον Βόλο.

Η Αμίνα κατάγεται από τη Συρία και λατρεύει τη μόδα...

Η Αμίνα Χακίμ.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι 34 χρονών και πέρασε πολλά μέχρι να φτάσει στο κατώφλι του My Style Rocks. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Χαϊδάρι. Πήγε σε τεχνικό λύκειο και σπούδασε μακιγιάζ και κομμωτική. Σε ηλικία 18 ετών έλαβε μέρος στα καλλιστεία ομορφιάς «Playmate».

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Ωστόσο, ο χώρος του μόντελινγκ δεν ταίριαζε καθόλου στο χαρακτήρα της και έτσι αποφάσισε να μην συνεχίσει. Μία δεκαετία αργότερα, πέρασε μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της. Το γεγονός αυτό της έδωσε τεράστια δύναμη και αυτοπεποίθηση. Για το λόγο αυτό δηλώνει πως το ταξίδι της στο «My Style Rocks» θα είναι για εκείνη μια… πολύ εύκολη υπόθεση. Της αρέσει να κάνει πράγματα για τον εαυτό της και έχει δημιουργήσει τη δική της σειρά κοσμημάτων.

Δείτε τι αποκαλύπτει στο βίντεο που ακολουθεί...

Janna Sireak

Τέλος, η Janna Sireak είναι χρόνια στον χώρο της μόδας αφού ως ενδυματολόγος έντυνε παλιότερα γνωστούς καλλιτέχνες, ανάμεσά τους και τον Σάκη Ρουβά. Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι είναι η δωδέκατη παίκτρια που είχε επιλεγεί και ενώ είχε παίξει τρέιλερ με την ίδια να συστήνεται στους τηλεθεατές, τις τελευταίες ώρες το βίντεό της έχει εξαφανιστεί από την επίσημη σελίδα του My Style Rocks Greece.