MEDIA

«Πόλεμος» για τις 4.000 γυναίκες του Σπαλιάρα – Η αποκήρυξη και η αντίδραση του δημοσιογράφου

«Πόλεμος» για τις 4.000 γυναίκες του Σπαλιάρα – Η αποκήρυξη και η αντίδραση του δημοσιογράφου

Εκατέρωθεν αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση του Γιάννης Σπαλιάρας να αποκηρύξει τη δήλωση του για τις 4.000 γυναίκες, μετά από 5 χρόνια, ρίχνοντας την ευθύνη... στον δημοσιογράφο που του είχε πάρει τότε τη συνέντευξη.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αρκετά χρόνια μετά την δήλωσή του για τις «4.000 γυναίκες», τοποθετήθηκε ο Γιάννης Σπαλιάρας που όπως φαίνεται μετάνιωσε για τη δήλωσή του αυτή.

«Δεν ξέρω γιατί αλλά έτσι μου ήρθε μετά από τόσα χρόνια κ θέλω να πω κάτι για την περιβόητη δήλωση 4000… Δεν είμαι ο τύπος που όπου σταθώ κ όπου βρεθώ καυχιέμαι για τις κατακτήσεις μου, ούτε τις μετρούσα ποτέ, η δήλωση αυτή προέκυψε μετά από 3ωρη πίεση δημοσιογράφου κ δεν με εκφράζει σαν άνθρωπο ούτε αντικατοπτρίζει την πορεία μου σε αυτό το χώρο τόσα χρόνια . Θα μου πεις ρε Σπαλ τόσα χρόνια στο χώρο είσαι, δεν ήξερες ότι θα προκαλέσεις με κάτι τέτοιο;

Διάβασε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

Οι παραπάνω δηλώσεις όμως, προκάλεσαν την αντίδραση του δημοσιογράφου ο οποίος είχε πάρει τότε την συνέντευξη, Γιάννη Βίτσα. Μιλώντας στο gossip-tv.gr, ο δημοσιογράφος και συγγραφέας δηλώνει πως έχει ήδη μιλήσει με τον δικηγόρο του και αναμένεται να κινηθεί νομικά.

«Το αν ο ίδιος επιθυμεί να αποκηρύξει τη δήλωση του έπειτα από πέντε χρόνια προσωπικά δε με αφορά. Το ότι αναφέρει όμως πώς πιέστηκε προκειμένου να κάνει την συγκεκριμένη δήλωση ή το να αναφέρει ψευδώς πώς επί τρεις ώρες προσπαθούσα να του εκμαιεύσω τα όσα είπε τότε στο περιοδικό Εγώ είναι 100% αναληθές, παραπλανητικό και αν μη τι άλλο εμετικό. Πραγματικά με σοκάρει η συμπεριφορά του. Είναι ανακριβές κάθε τι που λέει. Το πράττει για δεύτερη φορά. Ψεύδεται ασύστολα», λέει.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Χαμός στο δρομολόγιο από Λάρισα για Θεσσαλονίκη: Δείτε τι έγινε μέσα στις τουαλέτες (pics)

Σχετικές ειδήσεις