MEDIA

Σάββας Πούμπουρας:Έδωσε την απάντησή του στην κριτική που δέχτηκε για τις φάρσες στο BFF

Σάββας Πούμπουρας:Έδωσε την απάντησή του στην κριτική που δέχτηκε για τις φάρσες στο BFF

Σάββας Πούμπουρας για BFF : «Τελείωσαν τα γυρίσματα και δεν πέθανε κανείς»!

Ο Σάββας Πουμπουρας ανέβασε πριν από λίγες ημέρες ένα status στο Instagram στο οποίο ανέφερε: «Κανονικά δεν μπαίνω στον κόπο, αλλά επειδή μου ερεθίζετε τα μπαλασκόνια, ακούστε εσείς οι «μάστερ» των φαρσών: στις 30 φάρσες δε βγαίνουν ούτε όλες τρομακτικές, ούτε σαμαρικές και ναι αρκετοί σε παίρνουν χαμπάρι. Του χρόνου να πάτε να τις κάνετε καλύτερα».

Σε αυτό το status αλλά και στις αρνητικές κριτικές που έχει δεχθεί για το BFF απάντησε ο παρουσιαστής στην κάμερα του Πρωινού και την Αφροδίτη Γραμμέλη έκανε ο Σάββας Πούμπουρας.

«Όταν είμαι μέσα στο Twitter μιλάω και για άλλες εκπομπές. Πάντα λέω την άποψή μου σαν τηλεθεατής. Όπως και στην εκπομπή που κάνω τώρα, ο τρόπος που εκφράζομαι είναι σαν τηλεθεατής. Στο Twitter είμαι με τα παιδιά και βλέπουμε και κράζουμε εκπομπές έτσι το βλέπω. Και να μην είχα κάνει εγώ την εκπομπή θα μπορούσα να πω να πάει κάποιος να κάνει τις φάρσες καλύτερα»

Ο Σάββας Πούμπουρας σχολίασε και την κριτική που έχουν κάνει κατά καιρούς μέσα από της εκπομπές τους για το Best Friend’s Fear, οι Νίκος Μουτσινάς, Κρατερός Κατσούλης και Σίσσυ Χρηστίδου:

Διαβάστε τη συνέχεια στη gallery που ακολουθεί:

Σε ερώτηση για τον αν έχει χαθεί ο μέτρο στην εκπομπή, ο Σάββας Πούμπουρας απάντησε: «Ποιο είναι το μέτρο; Για να τους ηρεμήσω όλους. Τελειώσαμε τα γυρίσματα στις 15 Δεκεμβρίου. Δεν πέθανε κανένας».

Δείτε όλα όσα είπε ο Σάββας Πούμπουρας αλλά και την «μάχη» που ακολούθησε στο πλατό της εκπομπής στο video που ακολουθεί:

Πηγή: Gossip-tv.gr