MEDIA

Netflix: Νέες σειρές, οσκαρικές ταινίες, μεγάλοι star - Όλα όσα έρχονται τις επόμενες εβδομάδες

Netflix: Νέες σειρές, οσκαρικές ταινίες, μεγάλοι star - Όλα όσα έρχονται τις επόμενες εβδομάδες

Όλα τα γούστα καλύπτουν οι πρεμιέρες που θα γίνουν τις επόμενες εβδομάδες στην αγαπημένη πλατφόρμα εκατομμυρίων τηλεθεατών.

Σειρές, ντοκιμαντέρ και ταινίες για όλες τις ηλικίες με πρωταγωνιστές ηχηρά ονόματα του Χόλιγουντ, καταφτάνουν στη μικρή οθόνη.

I Am Not Okay With This (26/02)

Η Σίντνεϊ, μία έφηβη κοπέλα προσπαθεί να διαχειριστεί τις δοκιμασίες του σχολείου ενώ ταυτόχρονα αντιμετωπίζει την περίπλοκη οικογένειά της, την εφηβεία αλλά και τις... μυστηριώδεις υπερδυνάμεις που αρχίζουν να ξυπνούν μέσα της.

Σειρά με πρωταγωνίστρια την Sophia Lillis, την οποία γνωρίσαμε στην ταινία θρίλερ "It".

Restaurants On The Edge (28/02)

Τρεις ειδικοί του φαγητού και της διακόσμησης ταξιδεύουν στον κόσμο για να ανακαινίσουν εστιατόρια, φέρνοντάς τα κοντά στις τοπικές κουλτούρες.

Formula 1: Drive To Survive (28/02)

Η δεύτερη σεζόν του ντοκιμαντέρ, γύρω από τη Φόρμουλα 1 και τον μαγικό κόσμο της.

Κάλλιο Αργά Παρά Αργότερα - Something's Gotta Give (01/03)

Ένας 60χρονος εργένης και σπουδαίος κατακτητής νεαρών γυναικων παθαίνει έμφραγμα και αναγκάζεται να μείνει στο εξοχικό σπίτι της μητέρας της πρόσφατης κοπέλας του. Εκεί φτάνει να εκτιμήσει τις χάρες της μεσόκοπης οικοδέσποινάς του, αλλά αντιμετωπίζει έναν απρόσμενο ανταγωνιστή στην καρδιά της: το νεαρό γιατρό που τον κουράρει.

Τζακ Νίκολσον, Κιάνου Ριβς, Νταϊάν Κίτον στους πρωταγωνιστικούς ρόλους αυτής της κομεντί.

Donnie Brasco (01/03)

Υποδυόμενος τον έμπορο διαμαντιών Ντόνι Μπράσκο, ο μυστικός πράκτορας του FBI Τζόσεφ Πιστόνε, μπαίνει στους κύκλους της μαφιόζικης φαμίλιας του Λέφτι, ενός μεσόκοπου εκτελεστή.

Ανάμεσα στους δύο άντρες αναπτύσσεται δυνατή φιλία και εμπιστοσύνη, χωρίς βέβαια ο Λέφτι να γνωρίζει την πραγματική ταυτότητα του Τζο ενώ κι αυτός διακινδυνεύει τον γάμο του, τη δουλειά του και την ίδια του τη ζωή.

Μια αστυνομική βιογραφική ταινία, υποψήφια για Όσκαρ διασκευασμένου Σεναρίου και με πρωταγωνιστές τους Τζόνι Ντεπ και Αλ Πατσίνο.

Moneyball (01/03)

Στις αρχές της δεκαετίας του 2000, ο Μπίλι Μπιν είναι ο μάνατζερ της ομάδας Oakland Athletics, μίας άσημης ομάδας μπέιζμπολ που χάνει τους καλύτερους παίκτες της στην αρχή της νέας σεζόν και αναγκάζεται να μειώσει κι άλλο το ήδη περιορισμένο μπάτζετ. Ο Μπιν, θα εντοπίσει τον Πίτερ Μπραντ, έναν ιδιοφυή νεαρό, μελετητή του αθλήματος. Μαζί θα καταστρώσουν ένα πρωτοποριακό μοντέλο διοίκησης της ομάδας, το οποίο βασίζεται στη στατιστική ανάλυση μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή όπου αν επιβεβαιωθεί στην πράξη, είναι ικανό να αλλάξει ριζικά την ιστορία του μπέιζμπολ.

Ο Μπραντ Πιτ κλέβει την παράσταση και κερδίζει υποψηφιότητα για Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου, σε μια ταινία που προτάθηκε συνολικά για έξι χρυσά αγαλματάκια, μεταξύ αυτών και καλύτερης ταινίας.

Δωμάτιο Πανικού - Panic Room (01/03)

Ο Ντέιβιντ Φίντσερ σκηνοθετεί, η Τζόντι Φόστερ, η Κρίστεν Στιούαρτ, ο Φόρεστ Γουίτακερ και ο Τζάρεντ Λέτο πρωταγωνιστούν σε αυτό το κλειστοφοβικό θρίλερ, με ηρωίδα με πρόσφατα διαζευγμένη γυναίκα που μαζί με τη διαβητική κόρη της, αγοράζουν ένα σπίτι τεσσάρων ορόφων, το οποίο περιλαμβάνει ένα δωμάτιο πανικού.

Τα Χελωνονιντζάκια - Teenage Mutant Ninja Turtles (01/03)

Μια δυναμική ρεπόρτερ (Μέγκαν Φοξ) και τέσσερις μεταλλαγμένες χελώνες εξπέρ των πολεμικών τεχνών συμμαχούν για να σώσουν τη Νέα Υόρκη από έναν σατανικό επιχειρηματία κι έναν Ανατολίτη αρχι-γκάνγκστερ.

Ταξίδι Στη Χώρα Των Θαυμάτων - Spirited Away (01/03)

Αυτή η βραβευμένη με Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων δημιουργία έρχεται από την Ιαπωνία κι έχει χαρακτηριστεί από το Βρετανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου ως μια από τις «50 ταινίες που κάποιος πρέπει να δει μέχρι την ηλικία των 14 χρόνων», τοποθετώντας την πρώτη στη σχετική λίστα.

Η υπόθεση παρακολουθεί ένα δεκάχρονο κορίτσι το οποίο μετακομίζει με την οικογένειά του στα προάστια και τριγυρίζει σε έναν κόσμο όπου κυβερνούν θεοί, μάγισσες και πνεύματα και οι άνθρωποι έχουν μετατραπεί σε τέρατα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις