MEDIA

Σάλος στο διαδίκτυο: Η φωτογραφία που εκθέτει τα ελληνικά reality (pics)

Σάλος στο διαδίκτυο: Η φωτογραφία που εκθέτει τα ελληνικά reality (pics)
Σκληρό τρολάρισμα γίνεται από τους Έλληνες τηλεθεατές στα reality shows
InTime

Μια φωτογραφία που κάνει τον παραλληλισμό όσων έχουμε δει σε παλαιότερα reality shows με αυτά που βλέπουμε στο Masterchef, έχει γίνει viral…

Το Masterchef είναι το reality που τη φετινή σεζόν έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον. Τόσο γιατί δεν υπάρχει Survivor όσο και γιατί ο… κορονοϊός πρόλαβε τις εξελίξεις και την πρεμιέρα κάποιων άλλων όπως το Big Brother.

Εκτός αυτού, στη φετινή version του διαγωνισμού μαγειρικής έχουν μπει και αρκετά στοιχεία… ίντριγκας, που έχουν αλλάξει κατά πολύ την εικόνα και έχουν φέρει αντιδράσεις από τους τηλεθεατές.

Συχνά στα social media γίνονται αρνητικά σχόλια για το ποσοστό… reality σε σχέση με το ποσοστό μαγειρικής που προβάλλεται στις οθόνες μας, με αποτέλεσμα και αρκετές «καυστικές» φωτογραφίες που δημιουργούν οι τηλεθεατές για να εκφράσουν την αντίρρησή τους σε όσα παρακολουθούν.

Μια από αυτές, μάλιστα, τις τελευταίες ώρες έχει γίνει… viral και κάνει μια αντιπαραβολή των όσων βλέπουμε συνήθως στα ελληνικά reality shows. Αν παρατηρήσει κανείς όλα όσα γράφονται, σίγουρα θα μπει σε σκέψεις για το πόσο… δίκιο ή άδικο έχει ο δημιουργός της φωτογραφίας…

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φρίκη στην Αργολίδα: Γέμισε ο δρόμος νεκρά χελιδόνια - Δείτε τι συνέβη (pics)