MEDIA

MasterChef: Απίστευτες αποκαλύψεις από την Κατερίνα - Τι δεν έδειξαν οι κάμερες

MasterChef: Απίστευτες αποκαλύψεις από την Κατερίνα - Τι δεν έδειξαν οι κάμερες

Η παίκτρια που δεν δίσταζε να πει όσα σκεφτόταν... κατάμουτρα στους συμπαίκτες της, έκανε όλες τις αποκαλύψεις που δεν είδαμε!

Είναι ίσως η παίκτρια που έχει συζητηθεί περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη παρουσία σε όλα τα MasterChef.

Η Κατερίνα Λένη, η παίκτρια που δεν δίσταζε να πει τα όσα σκεφτόταν δημόσια και πολλές φορές... κατάμουτρα στους συμπαίκτες της, αποχώρησε το βράδυ της Τρίτης από τον διαγωνισμό.

Η Κατερίνα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», όπου δεν δίστασε να μιλήσει για όσα δεν δείχνουν οι κάμερες!

Τα ερωτήματα ήταν πάρα πολλά κι εκείνη δεν δίστασε να κάνει πολλές αποκαλύψεις. Μάλιστα, επειδή είναι αρκετά αυτά που έχει να καταθέσει, η Κατερίνα Λένη θα είναι και την Πέμπτη Στη φωλιά των Κου Κου. Μερικά από όσα λέει, θα συζητηθούν…

Τι συνέβη το προηγούμενο βράδυ;

Το προηγούμενο βράδυ δεν ήταν πάρα πολύ ευχάριστο. Η προηγούμενη μέρα ήταν φορτισμένη από πολλές απόψεις κι εμένα με επηρέασε. Συνέβη κάτι ιδιαίτερο που δεν μπορούμε να το πούμε σε πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή. Έγινε ένα πολύ άσχημο παρασκήνιο την προηγούμενη μέρα, όταν είχαμε το τεστ δημιουργικότητας και το mystery box, η μέρα έληξε πολύ άσχημα, συνέβησαν πράγματα που με έκαναν να ντραπώ σαν Κατερίνα.

Η συζήτηση όμως πήγε και στην δήλωση της Κατερίνας, ότι η vegan Ντέμη έτρωγε σαλάμι. Και η Κατερίνα όχι μόνο δεν πήρε πίσω τα όσα είπε αλλά έδωσε και περισσότερες λεπτομέρειες...

«Το βράδυ αυτό που συνέβη αυτό το γεγονός, η Ντέμη έφαγε ζωϊκά σαλάμια, ήμουν μπροστά. Έφτιαχνα δικό μου τοστ και ήρθε πήρε το ψωμί του τοστ, σαλάμι, γαλοπούλα, τυρί ζωικά και τα έβαλε στην τοστιέρα και τα έψησε. Το έφαγε μπροστά μου», τόνισε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Σκασμένοι» όλοι για ποτό: Συναγερμός για τα take away πάρτι – Έρχονται πρόστιμα χιλιάδων ευρώ

Σχετικές ειδήσεις