VIDEO

MEDIA

Γιώργος Παπαδόπουλος: Η επική αντίδρασή του όταν τον ρώτησαν πόσο χρονών είναι ο γιος του! (Video)

Γιώργος Παπαδόπουλος: Η επική αντίδρασή του όταν τον ρώτησαν πόσο χρονών είναι ο γιος του! (Video)

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος μίλησε για τη γυναίκα της ζωής του, τον γιο του και τα σχέδια του για το καλοκαίρι.

Επική ήταν η αντίδρασή του στον αέρα του Πρωινού όταν ρωτήθηκε πόσο χρονών είναι ο γιος του!

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος ανέφερε τη ιστορία αγάπης με τη σύζυγό του: «Την γυναίκα μου την έκλεψα. Στην Θεσσαλονίκη γνωριστήκαμε, της είπα «εσύ από σήμερα είσαι μαζί μου». Μου έκανε κάποιες δυσκολίες στην αρχή. Είχε έρθει να με ακούσει σε μαγαζί και σταμάτησε ο χρόνος. Μετά έκανα ένα χρόνο να την ξαναδώ, εννοείται πως την θυμόμουν.

Μετά από ένα χρόνο ξαναήρθε να με ακούσει κι εκείνη την ημέρα την έκλεψα. Όλη η ζωή μου είναι σαν ταινία. Κατέβηκα κάτω για ποτό, που δεν κατεβαίνω ποτέ. Της είπα να βγει έξω μαζί μου, παίρνω λουλούδια της τα δίνω, της είπα να μπει στο αμάξι, από τότε είμαστε μαζί»!

Και δεν δίστασε να πει: «Δεν ξέρω πόσα χρόνια είμαστε μαζί. Αυτό είναι το μεγάλο μου κακό, δεν έχω καλή σχέση με το χρόνο, δεν θυμάμαι γενέθλια και γιορτές».

Τότε, ο Άρης Καβατζίκης τον ρώτησε πόσο χρονών είναι ο γιος του και ο καλλιτέχνης αναφώνησε: «Πόσο είναι ο μικρός; 23 μηνών; 22 μηνών;» και όλη η ομάδα της εκπομπής, Το Πρωινό ξέσπασε σε γέλια. Η Φαίη Σκορδά νόμισε ότι ρωτούσε τη γυναίκα του και του είπε «Είναι δίπλα σου η Γαλάτια;» και ο Γιώργος Παπαδόπουλος της απάντησε «Όχι, όχι…».

Η παρουσιάστρια άρχισε να γελά και του είπε: «Α, ωραία! Μιλάς μόνος σου»!

Δείτε τη συνέντευξή του Γιώργου Παπαδόπουλου στο Πρωινό!