MEDIA

Ελένη Καρουσάκη: «Δεν μου χαρίστηκε τίποτα στο τραγούδι» (video)

Ελένη Καρουσάκη: «Δεν μου χαρίστηκε τίποτα στο τραγούδι» (video)

Στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα μίλησε η Ελένη Καρουσάκη και αναφέρθηκε στην πορεία της στο χώρο της μουσικής τονίζοντας πως όλα αυτά τα χρόνια που κάνει καριέρα στο τραγούδι δεν της χαρίστηκε τίποτα

«Δεν μου χαρίστηκε τίποτα στο τραγούδι και χαίρομαι πάρα πολύ που δεν μου χαρίστηκε τίποτα. Το ότι ξεκίνησα ανοίγοντας πρόγραμμα, κάνοντας πάρα πολλές ώρες φωνητικά σε πάρα πολύ μεγάλα ονόματα, αυτό σημαίνει ότι δούλεψα και βρέθηκα εδώ πού βρέθηκα», είπε η τραγουδίστρια και συνέχισε: «Δεν θεωρώ σωστό βήμα κάποιος από ένα παιχνίδι είτε επειδή μπήκε σε μια δισκογραφική να γίνεται μπαμ όνομα και να μπαίνει στη μαρκίζα».

Όσο για το λόγο που η ίδια και σήμερα δεν έχει πάρει την απόφαση να κάνει γάμο; «Ο γάμος για μένα είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο. Θέλω να είναι κάτι ξεχωριστό και σημαντικό. Δεν θέλω να ζήσει το παιδί μου κάτι ανάλογο που έζησα εγώ», δήλωσε η Ελένη Καρουσάκη.

Η τραγουδίστρια μάλιστα είπε πως ο χώρος της δημοσιογραφίας είναι για εκείνη αγαπημένος. Έχοντας σπουδάσει δημοσιογράφος, δούλεψε στο πλευρό του Θοδωρή Δρακάκη, ο οποίος μάλιστα την κάλυπτε τις φορές που αναγκαζόταν να λείψει από το πόστο της για να ηχογραφήσει κάποια νέα δισκογραφική δουλειά.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της...