MEDIA

Σίσσυ Χρηστίδου: Δεν φαντάζεστε πώς αποκάλεσε τον εαυτό της! (vid)

Σίσσυ Χρηστίδου: Δεν φαντάζεστε πώς αποκάλεσε τον εαυτό της! (vid)

Η Σίσσυ Χρηστίδου έφτιαξε την ντουλάπα της και μας έδειξε στιγμιότυπα από την διαδικασία.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής του Open , «Έλα χαμογέλα», η οποία διαθέτει και το δικό της youtube channel, είπε να κατεβάσει τα καλοκαιρινά της και να τα τακτοποιήσει στην ντουλάπα της.

Ωστόσο, αφού «πήραμε μάτι» τι υπάρχει ήδη μέσα στην γκαρνταρόμπα της και πώς είναι διαμορφωμένη, η Σίσσυ Χρηστίδου μας είπε ότι κάνει διαχωρισμό, και μάλιστα περνάει από τρεις φάσεις.

«Στη δική μου περίπτωση υπάρχει ο εξής διαχωρισμός με τα ρούχα. Υπάρχει ο διαχωρισμός “πω πω καταπληκτικό, έκανες δίαιτα, τέλεια, αυτό είναι το νούμερό σου”. Υπάρχει η επόμενη φάση: “Σταμάτα να τρως, γιατί σε λίγο δεν θα σου κάνουν ούτε αυτά, τα προηγούμενα δεν σου κάνουν ήδη”. Υπάρχει μετά η άλλη φάση “Μωρή γουρούνα, τώρα θα φοράς μόνο εμάς” και υπάρχει κι η άλλη φάση “Έγκυος ή σαν έγκυος”. Οπότε, όταν έρχεται το καλοκαίρι λέω σε τι φάση με βρίσκει τώρα;», είπε η παρουσιάστρια.

Με χιούμορ και διάθεση για αυτοσαρκασμό, η Σίσσυ Χρηστίδου ανέβασε το βίντεο στο κανάλι της, το οποίο έχει αρκετούς subscribers και τα views του είναι επίσης σε δυνατά επίπεδα.

Δείτε το ακόλουθο βίντεο και όσα ακόμη είπε η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια!

Πηγή: Gossip-tv.gr