MEDIA

Δέσποινα Βανδή: Η κόρη της στα παρασκήνια του J2US και η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε!

Δέσποινα Βανδή: Η κόρη της στα παρασκήνια του J2US και η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε!

Η Δέσποινα Βανδή είναι στην κριτική επιτροπή του J2US και πολλοί την έχουν χαρακτηρίσει «αυστηρή». Εκείνη απαντά σε όλα τα σχόλια, μιλά για τους παίκτες και αποκαλύπτει στην κάμερα της εκπομπής  «Έλα χαμογέλα» πως για πρώτη φορά η κόρη της, Μελίνα βρέθηκε στο γύρισμα της εκπομπής.

Η Δέσποινα Βανδή είπε ότι η κόρη της παρακολουθεί το show με ιδιαίτερη ευχαρίστηση και μάλιστα της έχει τονίσει πως πρέπει να προσέχει την Ελένη Χατζίδου στην οποία έχει αδυναμία.

Πώς όμως απαντάει η Δέσποινα Βανδή στα σχόλια που τη χαρακτηρίζουν αυστηρή στις κριτικές της στο J2US;

Η τραγουδίστρια ξεκαθάρισε πως βρίσκεται στην κριτική όχι για να λέει σε όλους το πόσο καταπληκτικοί είναι, αλλά να είναι όσο γίνεται πιο αντικειμενική.

«Η κρίση μου έχει να κάνει κάθε φορά με το τι εισπράττω. Ο καθένας έχει την άποψή του και το δικαίωμα φυσικά να διαφωνεί» είπε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή!

Μάλιστα μίλησε και για την αποχώρηση της Άσπας Τσίνα από το J2US με συγκινητικά λόγια: «Το μόνο που εύχεσαι γιατί είναι ένα νέο κορίτσι, χαρισματικό με οικογένεια να είναι καλά και να της δώσει δύναμη ο Θεός… να το ξεπεράσει και να είναι πάλι εδώ μαζί μας. Εμείς την περιμένουμε»!

Δείτε όλα όσα είπε η Δέσποινα Βανδή για το J2US στο παρακάτω απόσπασμα!

Πηγή: Gossip-tv.gr