MEDIA

Κραυγή αγωνίας από τη Ματθίλδη Μαγγίρα

Κραυγή αγωνίας από τη Ματθίλδη Μαγγίρα

 Η  Ματθίλδη Μαγγίρα μίλησε στο Πρωινό για τις μέρες της καραντίνας λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας και τον τρόπο επιβίωσης μετά από αυτή.

Η ηθοποιός τόνισε: «Όταν βρισκόμασταν σε καθεστώς καραντίνας νόμιζα ότι ήμουν σαν έναν φυλακισμένο που όμως δε γνωρίζει πόσες ημέρες του απομένουν. Ένιωσα ότι είμαι μία παίκτρια παγκοσμίου ριάλιτι στο οποίο κάθε βράδυ μας έδιναν την αρένα. Έτσι την ονόμασα. Έδιναν στη δημοσιότητα τις χώρες με τους περισσότερους θανάτους.».


Και δεν παρέλειψε να αναφέρει η ηθοποιός πως με την κόρη της στο πλευρό της θα αισθανόταν πιο όμορφα. «Μακάρι να ήταν η κόρη μου μαζί μου. Αυτή τη στιγμή τελειώνει την αντίστοιχη Γ’ Λυκείου στη Νέα Υόρκη. Θα ένιωθα πολύ όμορφα να την είχα εδώ» υπογράμμισε.


Η Ματθίλδη Μαγγίρα στάθηκε ιδιαίτερα στην μετά κορονοϊού εποχή λέγοντας «Είχα προετοιμαστεί να δουλέψω σε θέατρο αλλά με ειδοποίησαν ότι πάει για του χρόνου. Και αναρωτιέμαι. Εμείς πως θα ζήσουμε; Τα 800 ευρώ τι να μας κάνουν; Και δεν μου τα έχουν καταθέσει κιόλας. Τι θα κάνω για να επιβιώσω αφού δε πρόλαβα να υπογράψω κάποια σύμβαση εργασίας για το καλοκαίρι;».


Σχολιάζοντας τα τηλεοπτικά σόου υποστήριξε ότι δεν παρακολουθεί εκπομπές μαγειρικής. Ωστόσο αυτή τη φορά έχει μπει στη διαδικασία να παρακολουθεί το MasterChef καθώς στο παιχνίδι συμμετέχει ο φίλος της Διονύσης.

Στο στόχαστρο της ηθοποιού βρέθηκε η παρουσιάστρια, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.
Μάλιστα η Ματθίλδη υπενθύμισε στην κάμερα της εκπομπής την αδυναμία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Όπως η ίδια της είχε πει θεωρεί πως η φωνή της εκεί που είναι τοποθετημένη έχει αδυναμία όσον αφορά τη θέση της παρουσιάστριας. Και αποκάλυψε ότι η Σπυροπούλου της είχε ζητήσει να της συστήσει κάποιον ειδικό.

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω απόσπασμα!

Πηγή: Gossip-tv.gr