MEDIA

My Style Rocks 3: Αυτές είναι οι αλλαγές της νέας σεζόν

My Style Rocks 3: Αυτές είναι οι αλλαγές της νέας σεζόν

Θα μοιάζει τελικά τόσο πολύ με το GNTM

Η φετινή σεζόν φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της αν και μερικά τηλεοπτικά προγράμματα έχουν ρίξει ήδη αυλαία λόγω Covid 19, εδώ και αρκετούς μήνες. Όπως το My Style Rocks για παράδειγμα. Θα βρεθεί όμως στις οθόνες μας από τον Σεπτέμβριο και έπειτα.

Μόλις σήμερα λοιπόν, το Happy Day και η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψαν τις μεγάλες αλλαγές που θα γίνουν στο My Style Rocks τη νέα σεζόν, αλλαγές που δείχνουν πως το ριάλιτι οδεύει στα χνάρια του GNTM.

Και τι εννοούμε. Το My Style Rocks ξεκινούσε αργά τα γυρίσματά του και η τηλεοπτική προβολή ήταν πάντα με μια εβδομάδα καθυστέρηση σε σχέση με τα γυρίσματα.

Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα θα αλλάξουν. Με την απειλή ενός νέου Lockdown και καραντίνας, ο ΣΚΑΙ εξετάζει το ενδεχόμενο τα γυρίσματα του My Style να ξεκινήσουν μέσα στον Αύγουστο. Οι υπεύθυνοι θέλουν να μπορούν να έχουν έναν όγκο γυρισμένων επεισοδίων που θα εξασφαλίσει πως δε θα ξεμείνουν από επεισόδια ακόμα κι αν χρειαστεί να σταματήσουν ή να διακοπούν τα γυρίσματα για κάποιες ημέρες.

Και δεν είναι μόνο αυτή η μεγάλη αλλαγή. Το παιχνίδι δεν θα ξεκινήσει εκεί που σταμάτησε. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει από την αρχή πιθανότατα με την ίδια επιτροπή. Οι παίκτριες όμως δεν θα είναι οι ίδιες ή τουλάχιστον δεν θα είναι όλες ίδιες.