MEDIA

Οι Θαλασσόλυκοι: Αποστολάκης, Δρυμωνάκος και Κάτια σε... νέες περιπέτειες!

Οι Θαλασσόλυκοι: Αποστολάκης, Δρυμωνάκος και Κάτια σε... νέες περιπέτειες!

Ο Γιάννης Αποστολάκης, ο Γιάννης Δρυμωνάκος και η Κάτια Ταραμπάνκο είναι έτοιμοι για την τρίτη σεζόν των Θαλασσόλυκων, στον ΣΚΑΪ.

Οι τρεις τους παραχώρησαν κοινή συνέντευξη και ανέφεραν τους λόγους που ο κόσμος θα έχει την ίδια διάθεση να δει την εκπομπή, παρότι το φετινό καλοκαίρι θα είναι διαφορετικό λόγω της πανδημίας.

Τρίτο καλοκαίρι, αλλά διαφορετικό καλοκαίρι απ' όλες τις απόψεις λόγω πανδημίας. Με τι διάθεση πιστεύετε ότι θα δει ο κόσμος φέτος μια ταξιδιωτική εκπομπή;

Γ.Απ.: «Το να εξηγήσουμε από τώρα τι θα συμβεί αυτό το καλοκαίρι -που όλοι νιώθουμε κάπως περίεργα- θέλει ολόκληρη κοινωνιολογική ανάλυση. Θα σου πω όμως τι πιστεύω. Επειδή η πανδημία που ζήσαμε και ζούμε είναι κάτι κοινό για όλους, έχει το εξής θετικό ως προς το συναίσθημα μας: είναι στη φύση μας να μη στενοχωριόμαστε πολύ όταν είμαστε όλοι αντιμέτωποι με την ίδια απειλή. Συνήθως, εκεί επιστρατεύουμε το κουράγιο μας για να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Δεν πιστεύω ότι πολύς κόσμος έπεσε σε κατάθλιψη ή πέρασε δύσκολα συναισθηματικά. Μάλλον σε σκέψεις μας έβαλε, μας ξεβόλεψε - και ό,τι σε ξεβολεύει σε κάνει να μαθαίνεις κάτι. Τουλάχιστον εγώ, αν και η δουλειά μου ελαττώθηκε και τα σχέδια μου δεν έγιναν έτσι όπως είχε προγραμματιστεί σε όλους τους τομείς, δεν το πήρα προσωπικά. Πιστεύω ότι όλοι ήμασταν ενωμένοι. Σαφώς όχι στα καλύτερα μας, γιατί ακόμα όσοι συναντώ είναι σε μια αναταραχή. Έχω την αίσθηση -και το έχω συζητήσει και με άλλους ανθρώπους- πως ό,τι κακό είναι να γίνει θα έρθει αργότερα. Οι επιπτώσεις αυτές, είτε οικονομικές, είτε πνευματικές, είτε συναισθηματικές, ό,τι απασχολεί τον καθένα, θα φανούν στην πορεία».

Κ.Ταρ.: «Ναι, όλοι μαζί περάσαμε αυτή την κρίση, συμφωνώ με τον Γιάννη, και αυτό που κάνουμε όσον αφορά την εκπομπή είναι να δώσουμε μια όμορφη, αισιόδοξη, φωτεινή πλευρά της ζωής. Μας συμβαίνουν πολύ άβολα πράγματα τον τελευταίο καιρό, αλλά εμείς οφείλουμε να συνεχίσουμε. Η εκπομπή έχει γέλιο, έχει θάλασσα, έχει φύση, έχει ελευθερία και είναι κάτι που πάντα αναζητάμε, σε μεγαλύτερο βαθμό φέτος, έπειτα από τις «καραντίνες». Νομίζω ότι θα δώσουμε χαρά».

Γ.Απ.: «Καλά, μπορεί και κάποιοι να ζηλέψουν. Αυτός που δεν μπορούσε ούτως ή άλλως να κάνει αυτό που κάνουμε, θα χαρεί που θα μας δει, γιατί θα πάρει μια δόση από την εμπειρία μας. Εκείνος όμως που στερήθηκε αυτή την ευκαιρία φέτος, ίσως επειδή δεν του βγήκαν τα λεφτά ή είχε κάποιες οικονομικές δυσκολίες και δεν θα μπορέσει να κάνει τις διακοπές που είχε ονειρευτεί, μπορεί να το φθονήσει».

Κ. Ταρ.: «Κάθε άνθρωπος μπορεί να σε φθονήσει, για οτιδήποτε, αν θέλει».

Γ.Δρ.: «Εγώ τα περιμένω όλα φέτος. Είναι το πρώτο καλοκαίρι που δεν ακούω ανθρώπους να σχεδιάζουν πού θα πάνε. Το αφήνουν για την τελευταία στιγμή. Εμείς κάνουμε μια εκπομπή που έχει έντονο το υγρό στοιχείο, έχει θάλασσα, έχει περιπέτεια, έχει και μαγειρική, και διασκέδαση, και όλα. Το πώς θα το εισπράξει καθένας αυτήν τη συγκεκριμένη περίοδο είναι κάτι που δεν μπορείς να προβλέψεις. Εμείς πάμε με τη διάθεση να δημιουργήσουμε μια τηλεοπτική απόδραση», είπαν στο Down Town.