MEDIA

Κάρμεν Ρουγγέρη: Το ξέσπασμα της ηθοποιού - «Θα το φτάσω μέχρι τέλος»

Κάρμεν Ρουγγέρη: Το ξέσπασμα της ηθοποιού - «Θα το φτάσω μέχρι τέλος»

Την απάτη έστησε εις βάρος της μια 49χρονη...

Η Κάρμεν Ρουγγέρη μίλησε στην εφημερίδα “On time” για την απάτη που έστησε εις βάρος της μια 49χρονη και η οποία αποκαλύφθηκε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μετά από καταγγελία που έκανε νεαρή ηθοποιός.

Όπως αποκαλύφθηκε, η 49χρονη που συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο είχε βάλει αγγελία και υποσχόταν ρόλους σε νέους ηθοποιούς, σε παράσταση της Κάρμεν Ρουγγέρη. Όμως για να περάσουν από οντισιόν έπρεπε να πληρώσουν 70 ευρώ.

Δείτε την gallery:

«Η κυρία αυτή, όπως με ενημέρωσαν από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όπου κατέφυγε ένα παρ’ ολίγο θύμα της, είχε βάλει μια αγγελία και ανακοίνωνε ότι ψάχνει ηθοποιούς. Όταν οι ηθοποιοί την έπαιρναν τηλέφωνο, τους έλεγε ότι ανήκει σε έναν σύλλογο της Επιδαύρου, ανύπαρκτος όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, ο οποίος επρόκειτο να ανεβάσει στο μικρό θέατρο της Επιδαύρου ή στο “Κιβωτός” μια παράσταση την οποία θα σκηνοθετούσα εγώ και τα σκηνικά – κοστούμια θα έκανε η κόρη μου Χριστίνα Κουλουμπή. Τους έλεγε όμως ότι για να πάρουν μέρος στην οντισιόν και να επιλεγούν θα έπρεπε να εγγραφούν στο σύλλογο αυτό δίνοντας 70 ευρώ, ενώ θα είχαν προτεραιότητα και στις θεατρικές δουλειές που θα έκανε ο σύλλογος», είπε αρχικά η Κάρμεν Ρουγγέρη.

Και πρόσθεσε: «Εγώ είμαι αποφασισμένη να το φτάσω μέχρι το τέλος γιατί έπαιξε με τα όνειρα νέων παιδιών. Εμπορεύτηκε τα όνειρά τους και τη δίψα τους να κάνουν αυτό που αγαπάνε».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Όλοι με μάσκα στις δημόσιες υπηρεσίες -Τρία τα ωράρια λειτουργίας