MEDIA

Big Brother: Τα δάκρυα του Ανδρέα Μικρούτσικου - Γιατί «λύγισε» στο αέρα της πρεμιέρας

Big Brother: Τα δάκρυα του Ανδρέα Μικρούτσικου - Γιατί «λύγισε» στο αέρα της πρεμιέρας

Η μεγάλη έκπληξη στην πρεμιέρα ήταν αναμφισβήτητα η επανεμφάνιση του άλλοτε κορυφαίου παρουσιαστή ριάλιτι στην Ελλάδα.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για το νέο ριάλιτι και για την εποχή του δικού "Big Brother", αναφέροντας:

«Όλα αυτά τα χρόνια που λείπω από τα φώτα δεν ένιωσα ποτέ μόνος, εξαιτίας της αγάπης σας. Θέλω μέσα απ' την καρδιά μου να σας καταθέσω την αγάπη μου. Νιώθω συγκινημένος για όλο αυτό το πράγμα που έχει συμβεί. Σήμερα στο πρώτο big Brother έχουμε τον κορονοϊό, αυτό το δράμα που ζούμε, αυτό το τρομακτικό πράγμα που ζούμε. Δεν θα πω ότι το Big Brother αρέσκεται να βγαίνει σε εποχές μεγάλης αναταραχής, μάλλον έτσι γίνονται τα πράγματα. Υπάρχουν βασικοί λόγοι που αγάπησα το Big Brother. Επιλέξαμε τότε να το κάνουμε με έναν ανθρωποκεντρικό τρόπο. Το κάναμε με ψυχή με καρδιά. το δεύτερο που θυμάμαι είναι ένα πρωτοσέλιδο με τίτλο "Το φάντασμα του Big Brother πλανιέται πάνω από την Ελλάδα". Κι εμένα με έκαναν σαν τον πιο κακό άνθρωπο, που βιάζω την Ελλάδα».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος λύγισε μιλώντας για τον αδερφό του, Θάνο Μικρούτσικο, που έφυγε από τη ζωή πριν από μερικούς μήνες.

Με μεγάλη συγκίνηση και δάκρυα στα μάτια είπε πως όταν ο ίδιος έλεγε Big Brother εννοούσε τον αδερφό του, τον Θάνο, ενώ ένα τραγούδι που είχε γράψει ο Ανδρέας για εκείνον ακούστηκε για πρώτη φορά στην πρεμιέρα.

«Συνειρμικά εγώ, όταν έλεγα Big Brother, δεν εννοούσα καμία εκπομπή. Εννοούσα τον γλυκό και τρυφερό μου αδελφό, τον Θάνο. Και έτσι, τότε, μπήκα στη λογική να γράψω ένα τραγούδι με αυτά που προείπα. Τον ανταγωνισμό, το αδελφάκι μου τον Θάνο . Αποτύπωμα εκείνης της εποχής, αποτύπωμα εκείνου του Big Brother το οποίο δεν το έπαιξα ποτέ. Θέλω να το παίξουμε τώρα μαζί. Να το ακούσουμε, να το παίξουμε μαζί για να συνδέσω το τότε με το τώρα. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».

"Στο Big Brother το δικό μου που’ χω μέσα στο μυαλό μου ένα θέλω να του πω «Θανούλη μου πολύ σε αγαπώ»", έλεγε το ρεφραίν του τραγουδιού.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: 177 νέα κρούσματα στην Ελλάδα - Ένας ακόμη νεκρός το τελευταίο 24ωρο