MEDIA

Ποια δημοσιογράφος λέει: «Η εμφάνιση στην τηλεόραση παίζει σημαντικό ρόλο»;

Ποια δημοσιογράφος λέει: «Η εμφάνιση στην τηλεόραση παίζει σημαντικό ρόλο»;

Είναι συνεπής, εργατική και με στόχους.

Ο λόγος για την Tζωρτζίνα Μαλλιαρόζη, παρουσιάστρια του Mega, η οποία μιλά για την αγάπη που τρέφει για τη δουλειά της, αλλά και για το αν η εξωτερική της εμφάνιση της άνοιξε πόρτες.

Γυρίζοντας πίσω, στα πρώτα χρόνια της καριέρας σου, τι νοσταλγείς;

«Δεν νοσταλγώ. Μόνο θυμάμαι και κρατάω βαθιά μέσα μου τις στιγμές που έγιναν εμπειρίες. Είμαι της άποψης ότι στον επαγγελματικό τομέα δεν πρέπει να νοσταλγείς, αλλά πρέπει να θυμάσαι και να κάνεις το επόμενο βήμα. Μόνο έτσι εξελίσσεσαι. Το πισωγύρισμα, έστω και νοερά, σε κρατάει στάσιμο».

Πώς αποφάσισες να γίνεις δημοσιογράφος;

«Από μικρή με γοήτευε ο χώρος των media και μεγαλώνοντας εξακολουθούσε να με γοητεύει. Κάπου γύρω στα 19 μου χρόνια, όμως, βρέθηκα σε ένα γνωστό τηλεοπτικό κανάλι και είδα πώς βγαίνει η δημοσιογραφική δουλειά. Τότε ακαριαία αποφάσισα πως αυτή θέλω να είναι η καθημερινότητα μου».

Η εξωτερική σου εμφάνιση τι ρόλο έπαιξε στην επαγγελματική σου πορεία; Σου άνοιξε πόρτες;

«Η εμφάνιση, όταν εργάζεσαι στην τηλεόραση, σίγουρα παίζει σημαντικό ρόλο. Πιστεύω ότι σου ανοίγει ίσως την πρώτη πόρτα, δεν αποτελεί όμως το κριτήριο για να ανοίξουν και οι επόμενες. Εξαρτάται, βέβαια, και από το τι θέλεις να δείξεις. Όταν, για παράδειγμα, θέλεις να αποδείξεις ότι διαθέτεις και περιεχόμενο, εκτός από εμφάνιση, εκεί δυσκολεύουν τα πράγματα. Τα πρώτα χρόνια πρέπει διαρκώς να αποδεικνύεις», είπε η Tζωρτζίνα Μαλλιαρόζη στο Secret.