MEDIA

Βουγιουκλάκη: Η σπάνια φωτό με Καρέζη, Γαληνέα, Κούρκουλο και 9 ακόμη ηθοποιούς

Βουγιουκλάκη: Η σπάνια φωτό με Καρέζη, Γαληνέα, Κούρκουλο και 9 ακόμη ηθοποιούς

Η συγκεκριμένη φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη είναι πραγματικά ιστορική. 

Δικαίως η Αλίκη και πριν αλλά και μετά τον θάνατό της κατείχε τον τίτλο της Εθνικής σταρ αφού κατάφερε να δημιουργήσει έναν μύθο γύρω από το όνομά της.

Μάλιστα, ακόμα και σήμερα, τόσα χρόνια μετά τον θάνατό της, η Αλίκη συνεχίζει να... «πουλάει» καθώς άφησε ανεξίτηλα τα σημάδια της στο θέατρο, τον κινηματογράφο αλλά και την τηλεόραση.

Ο γιος της, Γιάννης Παπαμιχαήλ, ο οποίος κρατάει πάντα αποστάσεις από τη δημοσιότητα έχει δημιουργήσει έναν λογαριασμό στο Instagram ώστε να αποτίσει φόρο τιμής στην αξέχαστη μητέρα του ανεβάζοντας φωτογραφίες της αξέχαστης εθνικής σταρ που δεν είχε δει ποτέ ξανά κανείς παρά μόνο οι πολύ δικοί της άνθρωποι.

Αυτή τη φορά ο Γιάννης Παπαμιχαήλ δημοσίευσε στο Instagram μία σπάνια φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη από το μακρινό 1976 σε συνάντηση της με άλλους δώδεκα (από τους 15 συνολικά) πρωταγωνιστές - θιασάρχες οι οποίοι όλοι μαζί δημιούργησαν την "Εταιρεία Θεάτρου" ώστε ενωμένοι να μπορούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που παρουσιάζει κατά καιρούς ο χώρος και να συμβάλλουν με το έργο τους στην πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου.

Δείτε την φωτογραφία στην gallery:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Στα 202 τα νέα κρούσματα - Ένας νεκρός το τελευταίο 24ωρο