MEDIA

GNTM 3: Τα καλύτερα memes μετά τα επεισόδια αυτής της εβδομάδας

GNTM 3: Τα καλύτερα memes μετά τα επεισόδια αυτής της εβδομάδας

Οι χρήστες των social media δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό με τα memes που δημιουργούν για τον τρίτο κύκλο του Greece's Next Top Model.

Το GNTM 3 έρχεται στις οθόνες μας κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις εννέα και η τηλεθέαση έχει δείξει ήδη το καλό της πρόσωπο στο reality που ο κόσμος αγαπά εδώ και χρόνια.

Το επίπεδο έχει ανέβει αρκετά φέτος, και ότι έχουμε δει ως τώρα είναι τρομερά αξιόλογο. Στο χθεσινό επεισόδιο οι οντισιόν ολοκληρώθηκαν και την επόμενη Δευτέρα θα δούμε το πρώτο μέρος του bootcamp, το οποίο είναι το ID Catwalk.

Από τις οντισιόν φυσικά κι έχουν περάσει και κάποιες αστείες περιπτώσεις διαγωνιζόμενων, οι οποίες έδωσαν φυσικά την αφορμή για να δημιουργηθούν τα πιο αστεία memes που έχουμε δει φέτος. Η Βίκυ Καγιά εννοείται πως και φέτος δίνει ρέστα βγάζοντας κραυγές, τραγουδώντας και κάνοντας το αγαπημένο emoji της, όμως μια έκπληξη στην κριτική επιτροπή αναδείχθηκε και η Ζενεβιέβ.

Τα περισσότερα memes βέβαια έχουν δημιουργηθεί με παίκτες, οι οποίοι θέλουν να γίνουν μοντέλα, όμως για τους κριτές δεν πληρούσαν όλες τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια, ώστε να περάσουν στη επόμενη φάση, αυτή του bootcamp. Και αυτοί φυσικά έδωσαν την έμπνευση σε πολλούς προκειμένου να δημιουργηθούν τα memes που θα δεις στη gallery που ακολουθεί.