MEDIA

Δανάη Μπάρκα: Δεν φαντάζεστε ποιο είναι το γούρι της!

Δανάη Μπάρκα: Δεν φαντάζεστε ποιο είναι το γούρι της!

Την περασμένη Δευτέρα η Δανάη Μπάρκα έκανε πρεμιέρα στο νέο της τηλεοπτικό «σπίτι» και στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Με ανεβασμένη διάθεση, πολλή όρεξη για δουλειά, αλλά και με μια ομάδα εξαιρετικών συνεργατών, φιλοδοξεί να κάνει τη διαφορά και να προσφέρει στο τηλεοπτικό κοινό κάτι φρέσκο.

Η ίδια για αρκετό καιρό προετοιμαζόταν για τη μεγάλη πρεμιέρα, ασχολήθηκε προσωπικά με τα θέματα της εκπομπής, εξέφραζε την άποψη της, αλλά δεχόταν και τις συμβουλές των εμπειρότερων, αφού πάνω από όλα θέλει να εξελιχθεί και να δώσει τον καλύτερο της εαυτό. «Νιώθω αγχωμένη, ενθουσιασμένη και έτοιμη για σκληρή δουλειά. Το γούρι μου είναι οι άνθρωποί μου και ένα δαχτυλίδι του παππού μου», αποκαλύπτει στο Secret.

Η Δανάη στο εντυπωσιακό στούντιο, σε έναν χώρο που θυμίζει λοφτ, υποδέχεται τους νέους της φίλους και μαζί συζητούν ό,τι αξίζει να γνωρίζει ο τηλεθεατής για το ξεκίνημα της ημέρας του. Εμπειροι δημοσιογράφοι μαζί με νέα πρόσωπα γίνονται μια παρέα και μιλούν στους τηλεθεατές με τη γλώσσα του σήμερα. Με την πολύχρονη εμπειρία του Αρη Καβατζίκη και την ιδιαίτερη ματιά της Ελιάνας Χρυσικοπούλου, προσεγγίζονται απλά αλλά και πιο δύσκολα θέματα καθημερινής επικαιρότητας, ενώ η Σίσσυ Καλλίνη ανοίγει ένα διαφορετικό παράθυρο στην καθημερινότητα, εναλλακτικά θέματα, ανατρεπτική ματιά, έξυπνες ιδέες και λύσεις, που κάνουν τη ζωή λίγο πιο όμορφη.

Όσο για τον Βαγγέλη Γιαννόπουλο, η υπόθεση είναι απλή, καθώς το σατιρικό σχόλιο και το ιδιαίτερο χιούμορ που τον χαρακτηρίζουν θα δώσουν το δικό τους στίγμα για ό,τι συζητά η Ελλάδα κάθε ημέρα. Τέλος, ο Απόστολος Ρουβάς έχει πάρει θέση στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!» και ετοιμάζει το πιο νόστιμο μεσημεριανό, ανοίγοντας την όρεξη των τηλεθεατών με τις γευστικές, δημιουργικές προτάσεις του.