MEDIA

GNTM 3: Η δοκιμασία που ζόρισε τα μοντέλα – Τι θα δούμε τη Δευτέρα

GNTM 3: Η δοκιμασία που ζόρισε τα μοντέλα – Τι θα δούμε τη Δευτέρα

GNTM 3: Νέο επεισόδιο τη Δευτέρα (05/10) στις 21:00 στο Star, με τους 19 διαγωνιζόμενους να μπαίνουν σε μια δοκιμασία που θα τους δυσκολέψει αρκετά.

Σε φουλ ρυθμούς κινείται πλέον το GNTM 3, καθώς οι 19 διαγωνιζόμενοι έχουν αρχίσει να προσαρμόζονται στην καθημερινότητα και στις ανάγκες του παιχνιδιού.

Στην προσπάθειά τους να βελτιωθούν και να διεκδικήσουν την κορυφή, έχουν αρωγούς τον διατροφολόγο Μάνο Δημητρούλη και τη γυμνάστρια Ένη Αργυρού, που προσπαθούν σαν ειδικοί να «βγάλουν» τον καλύτερο εαυτό και την… τελειότερη «έκδοση» του κάθε ένα από τους 19 που ανταγωνίζονται στο GNTM 3.

Τη Δευτέρα (05/10) ακολουθεί η δεύτερη δοκιμασία αποχώρησης, με τα spoilers ήδη να έχουν κάνει την εμφάνισή τους, και τη «μάχη» να κορυφώνεται στο GNTM 3. Στην προηγούμενη δοκιμασία, ο Αιμιλιάνο ήταν ο νικητής και έχει το πλεονέκτημα να μοιράσει τα σουρεάλ props των μαχητών και να αποκλείσει τρεις συμπαίκτες του από την παρουσίαση των ζητούμενων της φωτογράφησης. Οι επιλογές του είναι λογικό να φέρουν αντιδράσεις, αφού κάποιοι θα μείνουν… εκτός μάχης.

Το ζητούμενο στη δεύτερη δοκιμασία αποχώρησης του GNTM 3, λοιπόν, θα είναι να δώσουν «μάχη με τον ήλιο» τα επίδοξα μοντέλα, στο πλαίσιο μιας διαφημιστικής καμπάνιας για αντιηλιακό. Διαγωνιζόμενες και διαγωνιζόμενοι, θα πρέπει να φωτογραφηθούν στο φακό του Βασίλη Τοπουσλίδη ως δυναμικοί Beach Fighters.

Η «μάχη» αναμένεται συναρπαστική, αλλά για κάποιους θα είναι… άνιση. Το σίγουρο είναι πως με τη δομή που έχει πλέον το GNTM 3, είναι αδύνατο να γίνουν προβλέψεις. Επίσης, ένας ή μια ακόμα θα χάσει την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο, αφού θα αποχωρήσει από το ριάλιτι…

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr