MEDIA

Big Brother – Spoiler: Ανατροπή με την αποχώρηση – Τι λέει το κοινό

Big Brother – Spoiler: Ανατροπή με την αποχώρηση – Τι λέει το κοινό

Big Brother: Κορυφώνεται η αγωνία για το Live της Παρασκευής στο οποίο θα υπάρξει ακόμα μια αποχώρηση από το σπίτι.

Το Big Brother τράβηξε ξανά τα βλέμματα τις τελευταίες ημέρες. Η απόφαση της παραγωγής να τιμωρήσει παίκτριες που παραβίασαν τους κανόνες του παιχνιδιού ήρθε μετά από μεγάλες πιέσεις που άσκησαν οι θεατές στα social media.

Έτσι, υποψήφιες για αποχώρηση τέθηκαν και οι Σοφία Δανέζη και Αφροδίτη Γεροκωνσταντή. Την ίδια ώρα, ξέσπασε σάλος με ακατάλληλα πλάνα της δεύτερης που προβλήθηκαν στο live του παιχνιδιού, ενώ viral έγιναν το βίντεο και οι φωτογραφίες με τις «καυτές» στιγμές της Χριστίνας Ορφανίδου με τον Παναγιώτη Βαρουξή πάνω στο κρεβάτι, που… απογείωσαν το ενδιαφέρον για το Big Brother.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις, μάλιστα, υπήρξε είσοδος του Ανδρέα Μικρούτσικου στο σπίτι. Ο πολύπειρος παρουσιαστής που τον βλέπουμε κάθε Παρασκευή στο πλευρό του Χάρη Βαρθακούρη στο Live του Big Brother, αναφέρθηκε αρχικά στην επιβολή των ποινών από την παραγωγή.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Σοφία και η Αφροδίτη, μιλώντας με τον «Big Brother» στο δωμάτιο επικοινωνίας παραδέχθηκαν πως έκαναν λάθος και φαίνεται να κατάλαβαν τι δεν έπρεπε να έχουν κάνει.

Οι δυο παίκτριες, μάλιστα, τα είπαν και με τον Ανδρέα Μικρούτσικο που μπήκε στο σπίτι του Big Brother. Στη συνομιλία αυτή η Σοφία Δανέζη επί της ουσίας παραδέχθηκε πως οι «κλίκες» κανόνιζαν τις ψηφοφορίες.

Σύμφωνα, πάντως με το spoiler που έχει κυκλοφορήσει για την αποχώρηση από το Big Brother, δεν φαίνεται να έχει επηρεάσει τον κόσμο τόσο η στάση της Σοφίας, όσο αυτή της Αφροδίτης.

Το κοινό του Big Brother πάντως στα social media, δείχνει να έχει τελείως διαφορετική άποψη για την εξέλιξη της ψηφοφορίας. Φαίνεται πως είναι πιθανή μια πολύ μεγάλη ανατροπή, αν λάβουμε υπόψη μας τον «παλμό» που υπάρχει για το LIVE της Παρασκευής (09/10) στο Twitter.

Οι υποψήφιοι για αποχώρηση και τα spoiler

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ανείπωτη τραγωδία στην Αχαΐα: Πέθανε 9χρονο αγοράκι στο σχολείο