MEDIA

GNTM: Η «θυσία» της Καγιά για να αγοράσει το πρώτο της σπίτι

GNTM: Η «θυσία» της Καγιά για να αγοράσει το πρώτο της σπίτι

GNTM: Οι αντιδράσεις των παικτών του ριάλιτι για τις αλλαγές στην εμφάνισή τους προκάλεσε το σχόλιο της Βίκυς Καγιά, η οποία αποκάλυψε την... θυσία που έκανε στα 20 της για να αγοράσει το πρώτο της σπίτι.

Το επεισόδιο του GNTM με τα make overs των παικτών συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του κοινού που θέλησε να δει το πριν και το μετά των επίδοξων μοντέλων.

Ανάμεσα στα παρατράγουδα που προέκυψαν, καθότι κάποιες παίκτριες ήταν πολύ αντίθετες με την αλλαγή που πρότεινε ο Βασίλης Διαμαντόπουλος, η Βίκυ Καγιά ανέλαβε να συνεφέρει όσους εξέφραζαν τα παράπονα και τη στεναχώρια τους για ό,τι θα ακολουθούσε… στο κεφάλι τους.

Έτσι, στο πλαίσιο της… παρηγοριάς η κριτής του ριάλιτι αποκάλυψε ότι υπήρξε στη θέση τους, καθότι στο παρελθόν χρειάστηκε να κάνει μία τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της που αποδείχθηκε στη συνέχεια ιδιαίτερα προσοδοφόρα.

Για την ακρίβεια, είπε πως όταν ήταν ακόμη 20 χρόνων και κατόπιν «ειδικής παραγγελίας» από πασίγνωστη εταιρεία, αναγκάστηκε να κάνει τα μαλλιά της «φραουλί» κόκκινα ώστε να μπορέσει να αναλάβει ολόκληρη την ευρωπαϊκή της καμπάνια. Με τη διόλου ευκαταφρόνητη αμοιβή της μάλιστα, κατάφερε να αποκτήσει το πρώτο της σπίτι.

Στη συνέχεια, όταν έδειχνε το τελικό αποτέλεσμα στους διαγωνιζόμενους, προσπάθησε να εξηγήσει πως οι τεράστιες αλλαγές φέρνουν και τις τεράστιες ευκαιρίες…

Δείτε το video:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κρίση Ελλάδας - Τουρκίας: Θα ηχήσουν τα κανόνια; Γιατί ο Ερντογάν επιδιώκει τη σύρραξη