MEDIA

Big Brother: Έρχεται το πιο έντονο LIVE του ριάλιτι (vids)

Big Brother: Έρχεται το πιο έντονο LIVE του ριάλιτι (vids)

Big Brother: Μετά από μια επεισοδιακή ημέρα, ακολουθεί το LIVE επεισόδιο του ριάλιτι του ΣΚΑΪ που αναμένεται να έχει εντάσεις και ανατροπές.

Όσο περνούν οι ημέρες, τόσο τα νεύρα των παικτών στο σπίτι του Big Brother θα… τεντώνονται. Οι εντάσεις είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο ενώ κάθε εβδομάδα όταν πλησιάζει η ημέρα της ψηφοφορίας και της αποχώρησης τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα.

Τα τελευταία 24ωρα, ενώ φαινόταν να έχει επέλθει μια σχετική ηρεμία στο σπίτι του Big Brother, δεν έλειψαν και πάλι οι συγκρούσεις. Μια μικρή αφορμή χρειαζόταν για να έρθει η… έκρηξη και να επικρατήσει πανικός στο σπίτι.

Η ποινή που επιβλήθηκε από τον Big Brother σε όλους τους παίκτες του σπιτιού, αποτέλεσε το θέμα συζήτησης από τη στιγμή που έγινε γνωστή και ήταν και η αφορμή για όσα είδαμε στη συνέχεια.

Οι κουβέντες κάποιων παικτών για την ευθύνη που είχε ο Δημήτρης Πυργίδης έτσι ώστε να τους επιβληθεί η ποινή έφερε την αντίδραση της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη, η οποία στη συνέχεια συγκρούστηκε έντονα με τη Σοφία Δανέζη.

Μάλιστα η Σοφία Δανέζη βγήκε εκτός εαυτού και χρειάστηκε η παρέμβαση των συμπαικτών της για να ηρεμήσει. Είναι ενδεικτικό πως η παίκτρια μάζεψε τα πράγματά της και ήταν έτοιμη να αποχωρήσει από το Big Brother.

Για να αλλάξει άποψη και να συνεχίσει στο παιχνίδι, φαίνεται πως έπαιξε καταλυτικό ρόλο η παρέμβαση του Ανδρέα Μικρούτσικου. Ο γνωστός παρουσιαστής συνομίλησε με την παίκτρια και την έκανε να παραμείνει τελικά στο παιχνίδι.

Σε κάθε περίπτωση, το βράδυ της Παρασκευής (16/10) στις 21:00 στο Live του Big Brother αναμένεται να παρακολουθήσουμε ένα από τα έντονα ζωντανά επεισόδια του γνωστού ριάλιτι. Άλλωστε θα μάθουμε και ποια εκ των Άννα Μαρία, Αφροδίτη και Ραμόνα θα αποχωρήσει από το παιχνίδι, μετά από τις ψήφους που θα δώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Oruc Reis: Ο Ερντογάν «γλεντάει» τη Μέρκελ - Απίστευτο παρασκήνιο