MEDIA

The Bachelor: Το μπάσκετ και τα… πρόβατα έφεραν εντάσεις (vids)

The Bachelor: Το μπάσκετ και τα… πρόβατα έφεραν εντάσεις (vids)

The Bachelor: Ένας διαφορετικός αγώνας μπάσκετ περιμένει τα κορίτσια στο επεισόδιο της Παρασκευής (16/10), με μια ατάκα μιας από τις παίκτριες να ανάβει το φιτίλι του καυγά.

Μετά την ξαφνική αποχώρηση που είδαμε στο επεισόδιο της Πέμπτης στο The Bachelor, έρχεται ένα ακόμα έντονο βράδυ για τον… περιζήτητο εργένη Παναγιώτη Βασιλάκο και τα κορίτσια που διεκδικούν την καρδιά του.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής (16/10) τα κορίτσια αναμένεται να διαγωνιστούν σε έναν ιδιότυπο αγώνα μπάσκετ, πάνω σε μπάλες γυμναστικής, και πέρα από τις αστείες στιγμές προέκυψαν κι αρκετές εντάσεις ανάμεσα στις παίκτριες.

Η ατάκα μιας εκ των παικτριών, που αποκάλεσε τις υπόλοιπες «πρόβατα», ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει την ένταση και να γίνει… χαμός στο σπίτι του «The Bachelor».

Ανατροπή την Πέμπτη – Η αποχώρηση μετά το διπλό ραντεβού

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος κάλεσε σε διπλό ραντεβού κοπέλες που δεν είχαν έρθει πολύ κοντά για να διαπιστώσει τα συναισθήματά του.

Ο περιζήτητος εργένης βγήκε ραντεβού μαζί με τις Μαριεύη και Μαγδαληνή και μετά από μία βόλτα με καΐκι και ψάρεμα, γευμάτισαν όλοι μαζί δίπλα στη θάλασσα.

Ωστόσο, στο ραντεβού η συμπεριφορά της Μαριεύης και η γκρίνια της έκανε τον Παναγιώτη Βασιλάκο να καταλάβει πως δεν έχουν καθόλου χημεία και έτσι ήταν αυτή που αποχώρησε από το σπίτι του «The Bachelor».

Όταν η Μαγδαληνή επέστρεψε στο σπίτι, ανακοίνωσε στις κοπέλες την αποχώρηση της Μαριεύης και κάποιες έμειναν με ανοιχτό το στόμα, ενώ άλλες έβαλαν τα κλάματα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Γιατί η Κοζάνη μπήκε στο επίπεδο 4 - Έκκληση από Χαρδαλιά, «είμαστε σε κρίσιμη φάση»