MEDIA

Big Brother: Η αποχώρηση της Αφροδίτης αλλάζει τις ισορροπίες

Big Brother: Η αποχώρηση της Αφροδίτης αλλάζει τις ισορροπίες
Μια από τις πιο δυναμικές παρουσίες του Big Brother αποχώρησε
Glomex

Big Brother: Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή ήταν η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το γνωστό reality, με τις ισορροπίες στο σπίτι να αλλάζουν.

Ένα ακόμα LIVE του Big Brother γεμάτο εντάσεις και ανατροπές προβλήθηκε την Παρασκευή (17/10). Όπως συνηθίζεται, στο φινάλε κάθε εβδομάδας, έγινε και η αποχώρηση ενός ακόμα παίκτη του ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Αυτή τη φορά, εκτός παιχνιδιού βρέθηκε η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή που δεν κατάφερε να πείσει το κοινό να την ψηφίσει για να παραμείνει μέσα στο σπίτι.

Η παίκτρια που αποχώρησε από το Big Brother ήταν μια από αυτές που είχαν τραβήξει τα βλέμματα και είχαν προκαλέσει συζητήσεις με τη συμπεριφορά τους μέσα στο παιχνίδι.

Πότε με το πως επέλεγε να κυκλοφορήσει στο σπίτι και πότε με όσα έλεγε με τους υπόλοιπους συμπαίκτες της. Ειδικότερα για το τελευταίο θέμα, έγινε μεγάλη κουβέντα και μάλιστα η ίδια και η Σοφία Δανέζη την προηγούμενη εβδομάδα είχαν τιμωρηθεί από τον Big Brother.

Η ίδια, κατά την αποχώρησή της, στις δηλώσεις που έκανε σχολίασε πως δεν την ενδιαφέρει τι θα σχολιάσουν οι υπόλοιποι παίκτες στο σπίτι ή οι τηλεθεατές, αλλά το πως αισθάνεται η ίδια.

Σε κάθε περίπτωση, η αποχώρηση της Αφροδίτης από το Big Brother δεδομένα αλλάζει τις ισορροπίες μέσα στο παιχνίδι. Οι δυο παρέες που έχουν δημιουργηθεί, κατά άλλους «κλίκες», πλέον πλησιάζουν πιο πολύ η μια την άλλη σε ό,τι αφορά τον αριθμό των παικτών και οι επόμενες ψηφοφορίες θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Πέρα από αυτό, κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στο Big Brother η Αφροδίτη ήταν αρκετά επιδραστική παίκτρια, επηρεάζοντας αρκετούς συμπαίκτες της. Συνεπώς, από την Παρασκευή κι έπειτα αναμένεται να δούμε τι συμπεριφορά θα έχουν και οι υπόλοιποι παίκτες μέσα στο σπίτι κι αν κάποιοι θα αλλάξουν τακτική με τη μια ομάδα να χάνει ένα από τα «δυνατά» μέλη της.

Εκτός, βέβαια, από την αποχώρηση της Αφροδίτης στο LIVE της Παρασκευής προβλήθηκαν και κάποια πλάνα που δεν είχε δει το τηλεοπτικό κοινό. Πλάνα που δεν είχαν «παίξει» ούτε στο Live Streaming που προβάλλεται στο διαδίκτυο πλέον, ούτε και σε κάποιο από τα επεισόδια μέσα στην εβδομάδα.

Επίσης, συγκινητική ήταν η στιγμή που η Ραΐσα συνάντησε τη μητέρα της. Η παίκτρια του Big Brother από την Αλβανία ήταν αυτή που παρουσίασε το time line της ζωής της στο τελευταίο LIVE και εξιστόρησε την πορεία της, για να πάρει την ανταμοιβή της συνάντησης με το αγαπημένο της πρόσωπο…

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ρένα Κουβελιώτη: Η δημοσιογράφος σπάει τη σιωπή της - Το σοβαρό πρόβλημα υγείας