MEDIA

«Βόμβα»: Δείτε πότε ξεκινά το νέο Survivor

«Βόμβα»: Δείτε πότε ξεκινά το νέο Survivor

Το Survivor επιστρέφει στο φορμάτ του πρώτου κύκλου με «Διάσημους vs Μαχητές» με παρουσιαστές τον Σάκη Τανιμανίδη και τον Γιώργο Λιάνο, στα αγωνίσματα.

Ο ΣΚΑΪ βλέπει πως το Big Brother δεν... τραβάει και είναι έτοιμος να ρίξει στην τηλεοπτική αρένα ένα δυνατό χαρτί: Το Survivor!

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real life, το κανάλι του Φαλήρου θα βγάλει στον αέρα το δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης στις αρχές Ιανουαρίου, σχεδόν αμέσως μετά την αλλαγή του χρόνου.

Η εσπευσμένη πρεμιέρα του ριάλιτι έχει στόχο να προλάβει τον ανταγωνισμό, αλλά και να μην αφήσει καθόλου κενό μετά το τέλος του Big Brother γύρω στις 20 Δεκεμβρίου.

Το Survivor επιστρέφει στο φορμάτ του πρώτου κύκλου με «Διασήμους vs Μαχητές» με παρουσιαστές τον Σάκη Τανιμανίδη και τον Γιώργο Λιάνο, στα αγωνίσματα.

Το σχέδιο για το Big Brother 2 μετατίθεται για τον Σεπτέμβριο του 2021. Σε ότι αφορά τις εξελίξεις με την πανδημία, πηγές από τον ΣΚΑΪ αναφέρουν ότι το θέμα αυτό πολύ δύσκολα θα επηρεάσει τη διεξαγωγή του ριάλιτι, ενώ τονίζουν πως «μόνο αν γίνεται… πόλεμος» δεν θα προχωρήσει το Survivor!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Πόλεμος στο Αιγαίο: «Θα σας πάρω όλους μαζί μου» το δόγμα Ερντογάν