MEDIA

The Bachelor: Έρχεται το αντίπαλον δέος σε άλλο κανάλι!

The Bachelor: Έρχεται το αντίπαλον δέος σε άλλο κανάλι!

The Bachelor: Ένα παρόμοιο ριάλιτι με αυτό του Alpha ετοιμάζει άλλο, μεγάλο, ελληνικό κανάλι.

Ένα από τα νέα reality που ήρθαν φέτος στις οθόνες μας, είναι το «The Bachelor». Το dating reality show στο οποίο 20 γυναίκες, διεκδικούν την καρδιά ενός άνδρα, έχει καταφέρει να βρίσκεται συχνά στο επίκεντρο των συζητήσεων.

Είτε αυτές αφορούν την ποιότητα του παιχνιδιού, είτε τις εξελίξεις του, το «The Bachelor» απασχολεί τους τηλεθεατές και φαίνεται πως σύντομα θα βρει και… μιμητές σε άλλα κανάλια.

Για την ακρίβεια όπως μεταδόθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή «Έλα χαμογέλα», του Open, το αντίπαλον δέος στο «The Bachelor» ετοιμάζεται από το Mega!

Στο συγκεκριμένο reality show, ωστόσο, θα δούμε επί της ουσίας έναν… συνδυασμό. Το παιχνίδι αυτό, αν προχωρήσει και προβληθεί στην ελληνική τηλεόραση, θα έχει στοιχεία από το «The Bachelor» και από το «Κάτι Ψήνεται».

Μπερδευτήκατε; Είναι απλά τα πράγματα. Σε αυτό το concept μια γυναίκα θα βγει για τέσσερα ρομαντικά δείπνα με τέσσερις άνδρες, όμως, μόνο ένας από αυτούς θα είναι ο ελεύθερος της παρέας και οι άλλοι τρεις θα είναι παντρεμένοι!

Η κοπέλα θα πρέπει να βρει ποιος είναι ο ελεύθερος για να κερδίσει ένα ταξίδι μαζί του και ένα χρηματικό έπαθλο. Αν επιλέξει έναν από τους παντρεμένους του παιχνιδιού, τότε το ταξίδι θα το κάνει εκείνος με τη σύζυγό του και θα πάρει εκείνος τα χρήματα!

Μένει να δούμε, λοιπόν, αν το Mega θα προχωρήσει τελικά με αυτό το concept και θα αποφασίσει να εντάξει στο πρόγραμμά του το… αντίβαρο του «The Bachelor».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Πόλεμος στο Αιγαίο: «Θα σας πάρω όλους μαζί μου» το δόγμα Ερντογάν