MEDIA

GNTM3: Μετά το makeover έρχονται οι πόζες στον Σκουλό

GNTM3: Μετά το makeover έρχονται οι πόζες στον Σκουλό

GNTM3: Στο επεισόδιο της Δευτέρας (18/10) τα 16 μοντέλα που έχουν μείνει στο παιχνίδι θα ποζάρουν στον φακό του Δημήτρη Σκουλού με το νέο look που απέκτησαν μετά το makeover.

Ένα από τα πολυαναμενόμενα επεισόδια στο GNTM κάθε χρόνο, είναι αυτό του makeover. Η στιγμή που τα επίδοξα μοντέλα αλλάζουν εντελώς παρουσιαστικό και… ξεχνάνε την εικόνα που είχαν ως εκείνη την ώρα.

Αυτό έγινε την προηγούμενη Τρίτη και πλέον οι 16 διαγωνιζόμενοι θα κληθούν να φωτογραφηθούν με το νέο τους look! Στο επεισόδιο που θα δούμε τη Δευτέρα (19/10) στο GNTM3, τα μοντέλα που έχουν μείνει στο σπίτι θα ποζάρουν για τον Δημήτρη Σκουλό.

Στο promo του επεισοδίου, το Star αναφέρει χαρακτηριστικά πως «Το καθιερωμένο και πολυαναμενόμενο makeover του GNTM πραγματοποιήθηκε στο επεισόδιο της Τρίτης 13/10 και «μεταμόρφωσε» τους διαγωνιζόμενους σε super models! Τη Δευτέρα 19/10, τα 16 μοντέλα που έχουν μείνει στο σπίτι, ποζάρουν στον φακό του Δημήτρη Σκουλού με νέο look. Βοηθός τους και καθοδηγητής τους στα polaroid snaps, το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός, Βασίλης Μίχας.

Η δοκιμασία αποχώρησης θα είναι μία καμπάνια γυαλιών και ρολογιών με concept κινηατογραφική σκηνή από ταινία! Ποιος θα έχει την καλύτερη και ποιος τη χειρότερη επίδοση σε αυτη τη φωτογράφιση; Κάποιος θα πρέπει να αποχωρήσει… Συντονιστείτε τη Δευτέρα 19/10 στις 21.00 στο Star!».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ερντογάν: Κάποιος να τον σταματήσει! Τα 10 ανοιχτά μέτωπα του «σουλτάνου» σε τρεις ηπείρους