MEDIA

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο άνδρας με τον οποίο η Ασημίνα θα απατήσει τον Νικηφόρο

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο άνδρας με τον οποίο η Ασημίνα θα απατήσει τον Νικηφόρο

Οι Άγριες Μέλισσες εκδικούνται με την Ασημίνα να απατάει τον Νικηφόρο με έναν τεντιμπόι - Τον ηθοποιό Γιάννη Βασιλώττο.

Mε γρήγορους ρυθμούς προχωρά η ιστορία των αδερφών Σταμίρη στις «Άγριες Μέλισσες», ενώ τα επόμενα επεισόδια της σειράς επιφυλάσσουν εκπλήξεις όχι μόνο στη στη ζωή της Ελένης, που βιάζεται άγρια στη φυλακή από τον Μάνο Βόσκαρη - ρόλο τον οποίο ερμηνεύει ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης - αλλά και στη ζωή της Ασημίνας.

Την ίδια στιγμή που η Λενιώ ζει μια κόλαση στη φυλακή και η Δρόσω βρίσκεται στην Τρούμπα θα έλεγε κάποιος ότι η Ασημίνα είναι η μόνη από τις αδελφές Σταμίρη που ζει μια πιο φυσιολογική ζωή με τον άντρα της και το παιδί της. Κάτι τέτοιο φυσικά δεν ισχύει!

Η Ασημίνα δεν μπορεί να ξεπεράσει την απιστία του Νικηφόρου, που την απάτησε με την μικρότερη αδερφή της τη Δρόσω και απέκτησαν ένα παιδί το οποίο μεγαλώνει η Ασημίνα σαν δικό της. Μάλιστα το παιδί πήρε το όνομα Σέργιος, δηλαδή το όνομα του άνδρα που δολοφόνησαν οι τρεις αδελφές στο Διαφάνι.

Οι ανατροπές έρχονται η μία μετά την άλλη. Ένας νέος άνδρας μπαίνει στη ζωή της Ασημίνας, η οποία παίρνει εκδίκηση για την απιστία του Νικηφόρου.
Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε» και τον Γιάννη Πουλόπουλο στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» μπαίνει ο ηθοποιός Γιάννης Βασιλώττος, ο γοητευτικός Μπάμπης, ο ατίθασος πρωτότοκος γιος του Κυριάκου, με τον οποίο η Ασημίνα σε μια τρελή βραδιά καρναβαλιού θα απατήσει τον Νικηφόρο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Η ώρα των επώδυνων αποφάσεων - Διάγγελμα Μητσοτάκη και στο βάθος νέα μέτρα