MEDIA

Big Brother: Στα άκρα οι παίκτες – Κατηγορίες για σωματική βία (vids+pics)

Big Brother: Στα άκρα οι παίκτες – Κατηγορίες για σωματική βία (vids+pics)

Big Brother: Η ένταση μεταξύ των παικτών στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ έφτασε στα άκρα και δεν αποκλείεται στο LIVE της Παρασκευής (23/10) να υπάρξουν νέες ποινές από την παραγωγή.

Φαίνεται πως όσο προχωράει το Big Brother και αυξάνονται οι ημέρες εγκλεισμού των παικτών στο σπίτι του ριάλιτι, τα πράγματα χειροτερεύουν.

Τα νεύρα όλων είναι τεντωμένα και στο φινάλε του επεισοδίου της Πέμπτης (22/10) είδαμε σκηνές από τα προσεχώς που τρομάζουν.

Η «έκρηξη» που είχε η Ραΐσα σε έναν καυγά της με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη, φαίνεται πως θα φέρει νέο γύρο ποινών από την παραγωγή του Big Brother.

Φαίνεται πως η παραβίαση συγκεκριμένων κανονισμών, δεν αποκλείεται να επιφέρει νέες ποινές σε παίκτες. Θυμίζουμε πως ο Big Brother είχε τιμωρήσει τη Σοφία Δανέζη και την Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, που πλέον έχει αποχωρήσει από το σπίτι, και δεν αποκλείεται όλα αυτά να ανακοινωθούν στο LIVE επεισόδιο της Παρασκευής.

Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε σε τηλεοπτικές εκπομπές, δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα παρέμβαση του Ανδρέα Μικρούτσικου, έτσι ώστε να ηρεμήσουν κάπως τα πνεύματα στο σπίτι του Big Brother.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δίκη Χρυσής Αυγής: Με χειροπέδες στις φυλακές Δομοκού Μιχαλολιάκος και «διευθυντήριο»