MEDIA

Big Brother: H αποκάλυψη του Ανδρέα Μικρούτσικου - Τι είπε για την Ραΐσα

Big Brother: H αποκάλυψη του Ανδρέα Μικρούτσικου - Τι είπε για την Ραΐσα

Big Brother: Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά την αποχώρηση της Χριστίνας Ορφανίδου από το «Big Brother».

Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην κόντρα της Άννας Μαρίας με τη Ραΐσα, αλλά και στις ψήφους, οι οποίοι φαίνεται πως άλλαξαν στις τελευταίες ώρες της ψηφοφορίας, λόγω του live.

Αυτό συνέβη μετά την προβολή της συζήτησης που είχε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με την Άννα Μαρία και τη Ραΐσα, που λειτούργησε υπέρ της δεύτερης.

Ποιος θα είναι ο νέος αρχηγός του σπιτιού

Σύμφωνα με spoilers ο επόμενος αρχηγός του σπιτιού είναι ο «αντιδήμαρχος» του Big Brother, Χρήστος Μακρίδης

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου σχολιάστηκαν οι εξελίξεις στο live του «Big Brother» της Παρασκευής (23/10) στον ΣΚΑΪ. Από το σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού» αποχώρησε η Χριστίνα Ορφανίδου με τους δίδυμους του παιχνιδιού να πανηγυρίζουν έξαλλα για αυτή την αποχώρηση.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής για τον καβγά της Ραΐσα με την Άννα Μαρία, αλλά και τι αναμένεται να γίνει με τις ψήφους.

Για την Άννα Μαρία είπε: «Είναι ισχυρή παίκτρια, αλλά με πολλές αδυναμίες». Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θεωρεί ότι Η Άννα Μαρία πίστευε ότι η Ραΐσα ήταν «βούτυρο στο ψωμί της» όμως μετά την αντιπαράθεση το τηλεοπτικό κοινό της έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης και την κράτησε στο σπίτι. «Από την αντιπαράθεση πήρε θετικές ψήφους η Ραΐσα».

Ο καυγάς

Για ακόμη μια φορά, αναμένεται να δούμε άσχημο καβγά στο σπίτι του Big Brother.

Όπως είδαμε στο trailer του επεισοδίου που θα δούμε απόψε (26/10), η Άννα Μαρία θα τσακωθεί με τη Σοφία Δανέζη, ενώ μάθαμε και τον αρχηγό αυτής της βδομάδας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ο Ερντογάν σε παραλήρημα: Ο «πόλεμος» με Μακρόν και ΗΠΑ ξυπνά τους τζιχαντιστές