MEDIA

GNTM 3: Η αποχώρηση με κλάματα και η εξομολόγηση του Ηρακλή που συγκίνησε (vid)

GNTM 3: Η αποχώρηση με κλάματα και η εξομολόγηση του Ηρακλή που συγκίνησε (vid)

Παρασκευή και Ρασέλ ήταν οι δύο διαγωνιζόμενες με τις χειρότερες φωτογραφίες στην σημερινή υποβρύχια δοκιμασία του τρίτου κύκλου του GNTM και τέθηκαν υποψήφιες προς αποχώρηση.

Η Βίκυ Καγιά ανέφερε στις δύο παίκτριες πως και οι δύο ήξεραν πως είχαν το πιο αδύναμο αποτέλεσμα και δεν θα έπρεπε να εκπλαγούν που βρίσκονται στη σέντρα.

Από την πλευρά της, η Ρασέλ υποστήριξε πως θα ήθελε μια ακόμη ευκαιρία, ενώ η Παρασκευή σημείωσε πως δεν μπορούσε να αναπνεύσει καλά κάτω από το νερό.

Όπως ανακοίνωσε στη συνέχεια η Βίκυ Καγιά, η φωτογραφία που μπορούσε να λειτουργήσει καλύτερα και να ενταχθεί στο GNTM ήταν της Ρασέλ, η οποία παρέμεινε στο ριάλιτι μόδας, κάνοντας την Παρασκευή να ξεσπά σε λυγμούς.

Δείτε το βίντεο:

Παράλληλα, μία έντονη συναισθηματικά στιγμή είχε ο Ηρακλής Τσουζινόφ στο επεισόδιο της Τρίτη (27/10) του "GNTM 3".

Ο διαγωνιζόμενος του ριάλιτι μοντέλων του Star μίλησε στην κάμερα για τις δυσκολίες που έχει βιώσει ως παιδί, για τον ρατσισμό, την εγκατάλειψη του πατέρα σε μικρή ηλικία, ενώ αναφέρθηκε με συγκίνηση στην στήριξη της μητέρας του που είναι δίπλα του σε κάθε του βήμα.

«Δεν έχει τύχει να μιλήσω με τη μητέρα μου. Φοβόμουν να την πληγώσω γιατί η μητέρα μου για μένα είναι πολύ τοπ! Έχει περάσει πάρα πολλά. Ζούσαμε στη Γερμανία, αποφασίσαμε να φύγουμε και αρχίσαμε να μεταναστεύουμε από χώρα σε χώρα. Μέναμε σε φίλους, σε σπίτια, όπου να ‘ναι. Η μάνα μου είναι ο ήρωας μου!», είπε το μοντέλο ξεσπώντας σε κλάματα.

Για να συμπληρώσει: «Έχει κάνει τόσα για μένα και έχουμε περάσει τόσα και πραγματικά μια γυναίκα να μεγαλώνει έναν άντρα, χωρίς να έχει πατέρα, νομίζω πως είναι σε άλλο επίπεδο».

Δείτε στο βίντεο τη συγκλονιστική εξομολόγηση του Ηρακλή Τσουζινόφ:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ανατριχίλα: Το συγκλονιστικό μήνυμα του πιλότου του μαχητικού F-16 για την 28η Οκτωβρίου