MEDIA

«Περί Υγείας»: Η πρώτη εφημερίδα γνώμης για το ευ ζην

«Περί Υγείας»: Η πρώτη εφημερίδα γνώμης για το ευ ζην

Η εκδοτική εταιρεία OnLine – Techpress Ε.Π.Ε, με έδρα το Μοσχάτο Αττικής, στο πλαίσιο των πολλαπλών εκδόσεών της, κάνει ακόμα ένα βήμα και αυτή τη φορά έρχεται κοντά στο κοινό με το free press έντυπο «Περί Υγείας», ανταποκρινόμενη στο αυξανόμενο ενδιαφέρον που παρουσιάζουν τα θέματα της υγείας.

Η θεματολογία της εφημερίδας αφορά στην πρόληψη, τις νέες θεραπείες, τα θέματα διατροφής, πρακτικές συμβουλές για καλύτερη υγεία, ειδικές έρευνες κ.λπ. με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από ζητήματα που μπορεί να αποδειχτούν κρίσιμης σημασίας.
Η εφημερίδα «Περί Υγείας» θα έχει χρηστικό χαρακτήρα, με στόχο να δίνει συγκεκριμένες πληροφορίες στους αναγνώστες και οδηγίες ειδικών. Απευθύνεται σε αναγνώστες που αναζητούν έγκυρη πληροφόρηση καθώς και σε επαγγελματίες του χώρου. Κυκλοφορεί με κύρια πλεονεκτήματα το μεγάλο της τιράζ (40.000 φύλλα) και τα πολλαπλά σημεία δωρεάν διανομής σε όλη την Ελλάδα.
Θεματολογία
• Ασθένειες – Θεραπείες: Οι πρόοδοι στην έρευνα, την αντιμετώπιση και την πρόληψη των παθήσεων.
• Διατροφή: Τα νέα ευρήματα για το ρόλο της διατροφής στην ανθρώπινη υγεία.
• Πολιτική Υγείας: Θέματα που αφορούν τις πολιτικές για την πρόσβαση στο φάρμακο, τις νέες θεραπείες και τους συλλόγους ασθενών. Ειδήσεις για τα νοσοκομεία (δημόσια/ιδιωτικά), τις αλλαγές στη νομοθεσία και τις εξελίξεις στην ιατρική περίθαλψη και ασφάλιση.
• Ευεξία & σωματική δραστηριότητα: Συμβουλές για να αποκτήσετε καλύτερη φυσική κατάσταση, αλλά και για το ευ ζην.
• Ομορφιά: Τips και μυστικά για να ανανεωθείτε έξυπνα, οικονομικά και υγιεινά.
• Παιδί: Τα πάντα γύρω από την υγεία του πιο σημαντικού ανθρώπου μιας οικογένειας.
• Επιχειρηματικότητα – Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη: Οι δράσεις των επιχειρήσεων του κλάδου της υγείας βρίσκονται εδώ. • Συνεντεύξεις: Σημαντικά πρόσωπα του χώρου της υγείας, επιστήμονες και στελέχη επιχειρήσεων, ενημερώνουν για τις εξελίξεις στα ιατρικά θέματα.

Στην εν λόγω εκδοτική προσπάθεια συμμετέχουν:

Γενική Διεύθυνση: Αφροδίτη Ντάικος
Υπεύθυνος Σύνταξης: Ζήσης Ψάλλας
Συντονισμός Ύλης: Μάρθα Φραγκάκη
Σύμβουλος Έκδοσης: Θάνος Ξυδόπουλος
Art Director: Σωτήρης Ανδρίτσος
Σημαντικοί opinion leaders της φαρμακευτικής και ιατρικής κοινότητας της χώρας αρθρογραφούν και εκφράζουν την εμπεριστατωμένη άποψή τους για το γίγνεσθαι στο χώρο της υγείας.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Αυτά τα συμπτώματα δείχνουν εκδήλωση πιο σοβαρής Covid-19