MEDIA

Big Brother: Πώς αντέδρασαν οι παίκτες όταν έμαθαν για το lockdown

Big Brother: Πώς αντέδρασαν οι παίκτες όταν έμαθαν για το lockdown

Big Brother: Οι παίκτες του γνωστού ριάλιτι του ΣΚΑΪ, ενημερώθηκαν για την επιβολή δεύτερου lockdown στη χώρα. Τα συγκινητικά μηνύματα από τους δικούς τους ανθρώπους.

Καμία επαφή με τον έξω κόσμο, μέχρι να έρθει για τον καθέναν η ώρα της αποχώρησης από το σπίτι, δεν έχουν οι παίκτες του Big Brother. Οι διαγωνιζόμενοι στο reality show του ΣΚΑΪ είναι σε μια – διαφορετικού τύπου – «καραντίνα» καθώς διεκδικούν το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ και έχουν μπει σε αυτή τη διαδικασία με τη θέλησή τους.

Καμία σχέση, δηλαδή, με αυτό που θα ζήσει για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες η Ελλάδα με την κυβέρνηση να αποφασίζει την επιβολή lockdown για την ανάσχεση της πανδημίας του κορονοϊού.

Με την κατάσταση στη χώρα να είναι οριακή, βέβαια, η παραγωγή του Big Brother αποφάσισε να ενημερώσει και τους παίκτες του παιχνιδιού για όσα ισχύουν στην πραγματική ζωή, έξω από το «σπίτι» του «Μεγάλου Αδελφού».

Έτσι, στο ξεκίνημα του LIVE της Παρασκευής (6.11) ο Big Brother κάλεσε τους παίκτες του reality show να συγκεντρωθούν στο σαλόνι κι εκεί τους ενημέρωσε. Τόσο για την πορεία της πανδημίας και τα δραματικά νούμερα που υπάρχουν πλέον και στην Ελλάδα, όσο και για την επιβολή του lockdown στη χώρα από τα ξημερώματα του Σαββάτου (7.11).

Όπως ήταν λογικό, στις πρώτες στιγμές της ανακοίνωσης όλοι είχαν «παγώσει» και το μυαλό τους πήγε απευθείας στους δικούς τους ανθρώπους. Άμεσα, ωστόσο, η παραγωγή τους ενημέρωσε πως όλοι οι συγγενείς τους είναι καλά στην υγεία τους. Μάλιστα, προβλήθηκε και βίντεο στο οποίο οι κοντινοί άνθρωποι των παικτών του Big Brother τους έστειλαν συγκινητικά μηνύματα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Διπλάσια τα πρόστιμα - 300 ευρώ η «καμπάνα» για άσκοπη μετακίνηση και μη χρήση μάσκας