MEDIA

Νίκος Κουρής: To video με το τσιφτετέλι του στην ΕΡΤ έγινε viral!

Νίκος Κουρής: To video με το τσιφτετέλι του στην ΕΡΤ έγινε viral!

Ο Νίκος Κουρής χόρεψε στο πλατό της ΕΡΤ το τραγούδι «Αμάρτησε μαζί μου κι έλα» και... το video έχει γίνει ήδη viral!

Ο Νίκος Κουρής, o οποίος, παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι «Δες & Βρες» στην ΕΡΤ1, ήρθε στο τσακίρ κέφι και έριξε και ένα χορό!

Ο Νίκος Κουρής κάθε απόγευμα στις 8 υποδέχεται στην ΕΡΤ1 τους παίκτες και τους τηλεθεατές σε ένα πραγματικά πρωτότυπο και συναρπαστικό τηλεπαιχνίδι με τίτλο «Δες και βρες».

Οι τέσσερις διαγωνιζόμενοι καλούνται να απαντήσουν σε 12 τεστ γνώσεων και παρατηρητικότητας. Αυτός που απαντά σωστά στις περισσότερες ερωτήσεις, διεκδικεί το χρηματικό έπαθλο και το εισιτήριο για το παιχνίδι της επόμενης ημέρας.

Όμως, ποιος από τους παίκτες θα φανταζόταν ότι θα έβλεπε τον ηθοποιό σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα να χορεύει τσιφτετέλι;

Ο Νίκος Κουρής δημοσίευσε βίντεο με το τσιφτετέλι στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και έχει γίνει χαμός!

Χόρεψε το τραγούδι της Λένας Ζευγαρά «Αμάρτησε μαζί μου κι έλα» και όταν ανήρτησε το σχετικό βίντεο στο Instagram του τάγκαρε τον Νίκο Μουτσινά μιας και ουκ ολίγες φορές το έχει χορέψει στην εκπομπή του στο ΣΚΑΪ, Καλό Μεσημεράκι και τα likes «έπεσαν βροχή»!

Ανάμεσα στα σχόλια του στο Instagram ήταν αυτό του Αλέξανδρου Μπουρδούμη που του έγραψε: «Υπέροχος! πρέπει να κάνεις musical χθες!!!» αλλά και το σχόλιο της Μαρίας Κωνσταντάκη «ή πρωινό».

Μπορεί το musical και η πρωινή εκπομπή να αργεί, αλλά προς το παρόν απολαύστε παρακάτω το τσιφτετέλι του Νίκου Κουρή που έγινε viral!