MEDIA

GNTM - Spoiler: Ποιος αποχωρεί σήμερα (10/11) από το ριάλιτι μόδας

GNTM - Spoiler: Ποιος αποχωρεί σήμερα (10/11) από το ριάλιτι μόδας

GNTM - Spoiler: Η Ρασέλ αποχώρησε το βράδυ της Δευτέρας (09/11) από το GNTM 3 η οποία έφτασε bottom two μαζί με τον καλύτερό της φίλο, τον Δημοσθένη.

Στο τραπέζι έπεσε η πρόταση να φύγουν και οι δύο μαζί, ντουέτο, όπως είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά. Στον Δημοσθένη ωστόσο, δόθηκε μία ακόμη ευκαιρία και η Ρασέλ αποχώρησε από το GNTM. Το disadvantage της Μαριαγάπης αποδείχτηκε μοιραίο για τη Ρασέλ, καθώς την οδήγησε στην αποχώρηση.

Στο σπίτι πλέον έμειναν 9 παίκτες: Σήφης, Μαρινέλα, Αιμιλιάνο, Μαριαγάπη, Παναγιώτης, Ανδρέας, Δημοσθένης, Λία και Έντουαρντ.

Στο επεισόδιο της Τρίτης 10/11/2020 οι καλύτεροι 9 του GNTM 3 θα φωτογραφηθούν μαζί με πανέμορφους τετράποδους φίλους! Το concept της αποψινής δοκιμασίας αποχώρησης θα έχει αέρα... αριστοκρατικό. Τα επίδοξα μοντέλα θα κληθούν να φωτογραφηθούν σαν πλούσιοι άνθρωποι, αριστοκράτες, που βγάζουν βόλτα μόνοι τους τα σκυλιά τους.

Δείτε το τρέιλερ:

Ποιος όμως θα πάρει σειρά και θα δει την πόρτα της εξόδου; Σύμφωνα με τα spoiler, θα είναι ο Παναγιώτης, ο οποίος... βιάστηκε να ξεπροβοδίσει τη Ρασέλ.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ποιο lockdown; Όλη η Ελλάδα στους δρόμους - Έρχονται νέα μέτρα μετά τα 8,6 εκατ. SMS στο 13033