MEDIA

Μαντώ Γαστεράτου: Επιβεβαιώνει ότι έκανε συζητήσεις για το Mega Star (Video)

Μαντώ Γαστεράτου: Επιβεβαιώνει ότι έκανε συζητήσεις για το Mega Star (Video)

To MEGA έχει επιστρέψει δυναμικά και δεν θα μπορούσε να μην κάνει comeback και μία από τις πιο συνδεδεμένες με αυτό εκπομπές.

Αυτή λοιπόν η εκπομπή δεν είναι άλλη από το Mega Star.
Έχουν ήδη ακουστεί -και γραφτεί- πάρα πολλά ονόματα για την παρουσίαση όμως φαίνεται πως αυτό το όνομα έχει πια κλειδώσει.

Σύμφωνα με την καθημερινή πρωινή εκπομπή του Star, «Στη Φωλιά των Κου Κου», η Μαντώ Γαστεράτου είναι η επικρατέστερη παρουσιάστρια για το «Mega Star».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ίδιας εκπομπής, η όμορφη παρουσιάστρια και μανούλα πλέον Μαντώ Γαστεράτου έχει ήδη δεχτεί τηλεφώνημα, έχουν ήδη γίνει κάποιες συζητήσεις και μένουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί.

Η κάμερα των «Κου Κου», την επόμενη μέρα αφότου προβλήθηκε το ρεπορτάζ, την συνάντησε κι εκείνη δεν δίστασε να επιβεβαιώσει τις φήμες γύρω από το όνομά της.

«Καλή αρχή στο Mega Star», της ευχήθηκε ο ρεπόρτερ με εκείνη να απαντά:

«Να είσαι καλά. Εγώ την αγαπούσα και την αγαπώ αυτή την εκπομπή. Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις και ευελπιστώ να πάνε όλα καλά. Για εμένα είναι όνειρο να γυρίσω με κάτι που θα μου άρεσε πάρα πολύ και να πήγαινα στη δουλειά μου τρισευτυχισμένη και με πολλή όρεξη».

Σε αυτό το σημείο, αξίζει να σημειωθεί πως την εκπομπή παρουσίασαν κατά καιρούς η Αριάννα Δημητροπούλου, η Ρίκα Βαγιάνη, η Ναταλία Γερμανού, η Μπέττυ Μαγγίρα, η Εύη Αδάμ, η Ιωάννα Κανελλοπούλου και η Κατερίνα Στικούδη.

Το Mega Star προβαλλόταν για 22 διαδοχικές σεζόν.
Το πρώτο επεισόδιο της εκπομπής προβλήθηκε στις 8 Απριλίου του 1990 ενώ το τελευταίο στις 28 Μαΐου του 2011.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: