MEDIA

Κουρής: To νέο βίντεο που χορεύει τσιφτετέλι θα γίνει σίγουρα viral και πάλι

Κουρής: To νέο βίντεο που χορεύει τσιφτετέλι θα γίνει σίγουρα viral και πάλι

Ο Νίκος Κουρής το έχει ρίξει στο χορό τον τελευταίο καιρό και δείχνει να το απολαμβάνει!

Να θυμίσουμε πως παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι «Δες & Βρες» στην ΕΡΤ1.
Κάθε απόγευμα στις 20:00 υποδέχεται στην ΕΡΤ1 τους παίκτες και τους τηλεθεατές σε ένα πραγματικά πρωτότυπο και συναρπαστικό τηλεπαιχνίδι με τίτλο «Δες και βρες».
Οι τέσσερις διαγωνιζόμενοι καλούνται να απαντήσουν σε 12 τεστ γνώσεων και παρατηρητικότητας. Αυτός που απαντά σωστά στις περισσότερες ερωτήσεις, διεκδικεί το χρηματικό έπαθλο και το εισιτήριο για το παιχνίδι της επόμενης ημέρας.

Όμως, ποιος από τους παίκτες θα φανταζόταν ότι θα έβλεπε τον ηθοποιό σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα να χορεύει τσιφτετέλι;

Πριν από λίγες ημέρες λοιπόν ο Νίκος Κουρής χόρεψε στο πλατό της εκπομπής του στην ΕΡΤ1 το τραγούδι «Αμάρτησε μαζί μου κι έλα» και... το video έγινε viral!

Χόρεψε λοιπόν το τραγούδι της Λένας Ζευγαρά «Αμάρτησε μαζί μου κι έλα» και όταν ανήρτησε το σχετικό βίντεο στο Instagram του τάγκαρε τον Νίκο Μουτσινά μιας και ουκ ολίγες φορές το έχει χορέψει στην εκπομπή του στο ΣΚΑΪ, Καλό Μεσημεράκι και τα likes «έπεσαν βροχή»!


Όμως, ο αγαπημένος ηθοποιός και παρουσιαστής δεν αρκέστηκε σε αυτό και επανήλθε με νέο βίντεο στο οποίο τον είδαμε να χορεύει μια σέξι παρουσία στο πλευρό του.

Το νέο αυτό βίντεο προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΙ, Love it και η παρουσιάστρια πραγματικά ενθουσιάστηκε όταν τον είδε!

«Δεν διστάζει να τσαλακωθεί και να κάνει και αυτές τις χαριτωμενιές», είπε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Μαλέσκου στον αέρα της εκπομπής.

Δείτε το βίντεο κι εσείς εδώ: