MEDIA

Ποιον Γιώργο βρίσκει πολύ σέξι η Εβελίνα Παπούλια;

Ποιον Γιώργο βρίσκει πολύ σέξι η Εβελίνα Παπούλια;

Η Εβελίνα Παπούλια έρχεται στην εκπομπή “Αυτός και ο άλλος” με τους Θοδωρή Βαμβακάρη, Τάκη Γιαννούτσο, πανέτοιμη να δώσει απάντηση στο ερώτημα… ποιος είναι αυτός και ποιος ο άλλος.

Η πολυτάλαντη ηθοποιός, η οποία μικρή όπως λέει, ήταν ο φόβος και τρόμος των αγοριών, μιλά για το ποδόσφαιρο που έπαιζε στα παιδικά της χρόνια, τον χορό που την οδήγησε στην Αμερική, τον τρόπο με τον οποίο έζησε το αμερικάνικο όνειρο, την επιστροφή στην Ελλάδα και τη συνεργασία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, την αναγνωρισιμότητα που εισέβαλλε ξαφνικά στη ζωή της μετά την εμφάνισή της στους “Δύο ξένους”, σειρά που όπως λέει σήμερα, “καλύτερα που τελείωσε στις δύο σεζόν”.

Μιλά ακόμα για τη σχέση της με την κόρη της, Αφροδίτη και το τατουάζ τριαντάφυλλο που μοιράζονται κι οι δύο στον καρπό, την ιδιαίτερη σχέση της με τον γάμο, την κρίση ηλικίας που πέρασε, όταν έγινε μητέρα, το μεγάλο λάθος της ζωής της, τη σεξουαλική παρενόχληση και το greek καμάκι, αλλά και για τις εντυπώσεις της από τις συναντήσεις της με διάσημους σταρ, όπως οι Μπραντ Πιτ και Τζορτζ Κλούνεϊ.

Η Εβελίνα Παπούλια μάλιστα δε δίστασε να κάνει και μια αποκάλυψη σχετικά με την επιτυχημένη σειρά «Δυο Ξένοι» και τον ρόλο της, που έχει αφήσει ιστορία.

«Η αφέλεια του ρόλου μου ήταν γραμμένη, τη διάβαζα. Δεν την αντέγραψα, μετά που έλεγε ο Αλέξανδρος πως αυτό το έχει πει η Ελένη (σ.σ Μενεγάκη). Και του έλεγα: “Σοβαρά τώρα; Και τη δίνουμε έτσι στεγνά;”, είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός ενώ αποκάλυψε: «Ο George Clooney, με τον οποίο έχω συναντηθεί, είναι πολύ σέξι».

Δες το απόσπασμα.