MEDIA

Το αγοράκι της φωτογραφίας είναι μοντέλο και... πλούσιος γαμπρός! (vid+pics)

Το αγοράκι της φωτογραφίας είναι μοντέλο και... πλούσιος γαμπρός! (vid+pics)

Τον απολαμβάναμε μέχρι πρότινος στην τηλεόραση αλλά τώρα έχει επιστρέψει στις επιχειρήσεις του και την ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Λάρισα. 

Μήπως τον αναγνωρίζετε;

Και αν δεν τον αναγνωρίζετε, να σας πούμε ότι είναι ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος, ο τυροκόμος του GNTM ο οποίος πριν από μία εβδομάδα έφυγε από το ριάλιτι μοντέλων και επέστρεψε στην κτηνοτροφική του μονάδα στη Λάρισα.

Ο Παναγιώτης έζησε το όνειρό του αλλά πλέον είναι και πάλι πίσω εκεί που ανήκει, τα ζώα του και την παραγωγή τυριού του που είναι και το κύριο επάγγελμά του. Όπως έχει τονίσει πολλές φορές και ο ίδιος, το μόντελινγκ ήταν απλά ένα όνειρο που ήθελε να κατακτήσει και τα κατάφερε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αφού έφτασε στην τελική δεκάδα του παιχνιδιού.

Πλέον είναι αφοσιωμένος στη δουλειά του και δεν μετανιώνει καθόλου για όλο αυτό που έζησε, καθώς δεν αποκλείει καθόλου το ενδεχόμενο να ασχολείται περιστασιακά με το μόντελινγκ επαγγελματικά όποτε έχει κάποια καλή πρόταση.

Ο Παναγιώτης, μιλώντας στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα αποκάλυψε ποια ακριβώς είναι η καθημερινότητά του στη Λάρισα και μίλησε για πολλές στιγμές μέσα στο GNTM που θα του μείνουν χαραγμένες για πάντα στο μυαλό.

Όμως, όπως είπε, του είχαν λείψει τόσους μήνες που έμεινε μέσα στο παιχνίδι οι δικοί του άνθρωποι, οι γονείς και ο αδελφός του που τον περίμεναν πώς και πώς.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πώς περιγράφει ο ίδιος την καθημερινότητά του στη Λάρισα τώρα που επέστρεψε εκεί και ασχολείται με την κτηνοτροφική του μονάδα: