MEDIA

Μητσιάς: «Άνθρωποι που ζούσαν από την τέχνη έχουν μείνει στην άκρη φέτος»

Μητσιάς: «Άνθρωποι που ζούσαν από την τέχνη έχουν μείνει στην άκρη φέτος»

Ως την «τρίτη φωνή μετά το Μάνο Χατζηδάκι και τον Μίκη Θεοδωράκη» χαρακτήρισε ο Μανώλης Μητσιάς τον Διονύση Σαββόπουλο, ο οποίος θα παρουσιάσει μια μοναδική συναυλία στο «Σπίτι με το MEGA», αυτό το Σάββατο στις 21:00.

Ο Μανώλης Μητσιάς είναι καλεσμένος στην εκπομπή αφιέρωμα στη δισκογραφία του αγαπημένου Νιόνιου της ελληνικής μουσικής σκηνής και μίλησε για τον σπουδαίο καλλιτέχνη.

«Χαίρομαι που μου δίνεται η ευκαιρία να ερμηνεύσω τραγούδια του Σαββόπουλου» είπε μεταξύ άλλων ο Μανώλης Μητσιάς.

Ο γνωστός καλλιτέχνης επίσης μίλησε και για την τραγική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει πολλοί καλλιτέχνες λόγω της πανδημίας.

«Άνθρωποι που ζούσαν από την τέχνη έχουν μείνει στην άκρη φέτος» είπε μεταξύ άλλων ο αγαπημένος καλλιτέχνης ο οποίος έχει πληγεί επίσης από τον κορονοϊό.

Ο Μανώλης Μητσιάς δεν έκρυψε και τις δυσκολίες που βίωσε κατά το πρώτο κύμα της πανδημίας στη χώρα μας λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Με στενοχώρησε πολύ που δεν μπορούσα να βλέπω τα εγγονάκια μου στην καραντίνα» είπε ο γνωστός καλλιτέχνης ο οποίος έχει συνεργαστεί στην τεράστια καριέρα του μέχρι σήμερα με τους σπουδαιότερους δημιουργούς του ελληνικού πενταγράμμου.

Από... θέση ισχύος, όπως είναι, είναι και ο πλέον αρμόδιος για να δηλώσει: "Μετά τους Χατζηδάκι - Θεοδωράκη είναι ο Σαββόπουλος" στον οποίο ο Μητσιάς τρέφει μεγάλη αδυναμία αλλά και σεβασμό.

Γι' αυτό και το ερχόμενο Σάββατο θα εμφανιστεί στην εκπομπή αφιέρωμα στον Σαββόπουλο που θα προβληθεί από το Mega.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Μανώλη Μητσιά: