MEDIA

Νίκος Κουρής: «Αισθάνομαι υπέροχα με το τηλεπαιχνίδι»

Νίκος Κουρής: «Αισθάνομαι υπέροχα με το τηλεπαιχνίδι»

Ο Νίκος Κουρής τη φετινή τηλεοπτική σεζόν μας συστήθηκε μέσα από έναν διαφορετικό ρόλο στην ΕΡΤ, αυτόν του παρουσιαστή.

Ο Νίκος Κουρής υποδέχεται τους παίκτες και τους τηλεθεατές σε ένα πραγματικά πρωτότυπο τηλεπαιχνίδι γνώσεων.

«Δες και βρες» είναι ο τίτλος του και η πρωτοτυπία του είναι ότι δεν τεστάρει μόνο τις γνώσεις και τη μνήμη μας, αλλά κυρίως την παρατηρητικότητα, την αυτοσυγκέντρωση και την ψυχραιμία μας. Και αυτό γιατί οι περισσότερες απαντήσεις θα βρίσκονται κρυμμένες μέσα στις ίδιες τις ερωτήσεις.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής πλέον βρέθηκε στην εκπομπή Roomies και μίλησε για όλα.

«Αισθάνομαι υπέροχα με το τηλεπαιχνίδι, θέλω πάρα πολύ να κάνω αυτό μόνο. Δεν περίμενα ότι θα μου κάνουν αυτή την πρόταση ποτέ για κάτι τέτοιο και είπα «ναι» αμέσως», είπε και αποκάλυψε την σχέση του με τα social media. «Έχω μόνο Instagram και μου το έκανε η Σμαράγδα Καρύδη».

Τη φετινή σεζόν και λόγω της ιδιαίτερης κατάστασης με την πανδημία ο ηθοποιός δεν κάνει θέατρο και του λείπει.

«Ξεκίνησα με δυο παραστάσεις του έργου «Γίδα» αλλά λόγω της κατάστασης σταμάτησε. Όποτε καταφέρω θα κάνω και πάλι αυτό το έργο. Το θέατρο τώρα δεν μου λείπει πολύ, μου λείπει ανά διαστήματα. Δεν θα πείραζε δηλαδή να παίζω μια φορά την εβδομάδα», είπε ο ίδιος.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Νίκος Κουρής σχετικά με το αν είχε άγχος στο πρώτο γύρισμα για το τηλεπαιχνίδια της ΕΡΤ, είχε πει: «Δεν ήταν μία, ήταν εκατομμύρια. Το ίδιο το γύρισμα, η πρώτη φορά, οι κανονισμοί, η επικοινωνία με τους παίκτες. Τώρα που έχει περάσει ο καιρός, είμαι κι εγώ ο εαυτός μου. Eίμαι πιο ήρεμος και περνάω ωραία».

Δες το βίντεο