MEDIA

Ματίνα Νικολάου: «Κάποια στιγμή θα αφήσω την Βάνια και το Καλό Μεσημεράκι»

Ματίνα Νικολάου: «Κάποια στιγμή θα αφήσω την Βάνια και το Καλό Μεσημεράκι»

 Η Ματίνα Νικολάου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Mega, «Πάμε Δανάη» και για τον ρόλο της Βάνιας στο «Καλό Μεσημεράκι», τον φίλο της Νίκο Μουτσινά, αναφέρθηκε στον γιο της αλλά αποκάλυψε πότε θα σταματήσει από την εκπομπή του ΣΚΑΪ!

Αρχικά η Ματίνα Νικολάου δήλωσε:«Μ’ αρέσει ο ρόλος της «Βάνιας». Και παραπάνω από όσο φαίνεται. Τον έγραψε ο Νίκος Μουτσινάς με πολλή αγάπη. Υπάρχει και αυτοσχεδιασμός σε αυτή. Ξέρω ότι κάποια στιγμή θα αφήσω την περσόνα της Βάνια. Δεν ξέρω πώς θα το αντιμετωπίσω. Σίγουρα θα μου λείψει. Δεν με κουράζει. Γιατί είναι τόσο αθώα. Είναι ένας χαρακτήρας που όπως λέει και ο Νίκος «εσύ είσαι Ματίνα η Βάνια» τόνισε. Και συμπλήρωσε: «δεν μου είχε περάσει από το μυαλό ότι θα περνάω τόσο καλά σε μία ζωντανή εκπομπή».

Μάλιστα, ανέφερε ότι γνωρίζεται δέκα χρόνια με τον Νίκο Μουτσίνα, με τον οποίο «έχουμε μια πολύ καλή επικοινωνία στη σκηνή. Ήρθε κοντά ο τρόπος σκέψης μας».

Όσον αφορά για τον εαυτό της, είπε: «χαμηλών τόνων και κλειστό χαρακτήρα». «Θα ήθελα να είμαι λίγο πιο αυθόρμητη».

Και αποκάλυψε: «Έχω κάνει ψυχανάλυση και συνεχίζω. Πιστεύω ότι με βοηθάει. Κατάλαβα για μένα ότι ήμουν απόλυτη».

Τέλος, μίλησε και για τον δωδεκάχρονο γιο της, τον Παναγιώτη! Η Ματίνα Νικολάου είναι μία υπερήφανη μαμά και αναφέρθηκε στον μοναχογιό της με τρυφερά λόγια.

Παραδέχθηκε ότι στα δύσκολα αντλεί δύναμη από τους φίλους και το παιδί της, ενώ όπως αποκάλυψε, το πιο μεγάλο της όνειρο είναι κοινό με τον Παναγιώτη: «Nα έχουμε σπίτι στην εξοχή με κήπο και ζωάκια»!

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε στο παρακάτω απόσπασμα!