MEDIA

GNTM: Οι μπηχτές της Ρασέλ για την Μέγκι Ντρίο on camera!

GNTM: Οι μπηχτές της Ρασέλ για την Μέγκι Ντρίο on camera!

Η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του GNTM 3, Θεοδώρα Ρασέλ έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για το ριάλιτι μόδας, τους άντρες αλλά και αναφέρθηκε στη «φίλη» της Μέγκι Ντρίο!

Αρχικά η νεαρή καλλονή είπε: «Πήγα εκεί για την προσωπική μου προβολή και όχι για να γίνω μοντέλο. Το 1,71»!

Όσον αφορά τη Μέγκι Ντρίο – που κατηγορήθηκε ότι την αντιγραφεί στο GNTM 3 – πήγαιναν μαζί στο ίδιο σχολείο, είναι φίλες αλλά κάπου οι δρόμοι τους χώρισαν και δεν δίστασε να πει στην εκπομπή, The 2night show: «Με τη Μέγκι πήγαμε στην ίδια σχολή. Είμαστε φίλες. Τα χώνω όπως η Μέγκι αλλά εγώ μιλάω σωστά ελληνικά» πετώντας τα «βέλη» της.

Και πρόσθεσε: «Υπήρχαν φορές που ήθελα να μπω στην τηλεόραση και να μου δώσω μία μπουνιά. Για παράδειγμα, δεν θυμόμουν ποτέ ότι είπα για έναν συμπαίκτη μου ότι είναι κακιασμένη σκρόφα».

Μάλιστα, παραδέχτηκε ότι θα ήθελε πολύ να έχει τη δική της εκπομπή στην τηλεόραση και συμπλήρωσε: «Τη λατρεύω την τηλεόραση, θα ήθελα να γίνω παρουσιάστρια».

Όσο για τους άντρες, τόνισε ότι δεν αισθάνονται άνετα μαζί της.Πολλοί είναι αυτοί που κομπλάρουν μπροστά της και άλλοι νιώθουν ότι τους ευνουχίζει. Πάντως το φλερτ δεν λείπει από τη ζωή της.

Δείτε όλα όσα είπε παρακάτω!