VIDEO

MEDIA

«Έλα και θα δεις»: Όσα αποκάλυψε ο Θοδωρής Αθερίδης για τη νέα του εκπομπή

«Έλα και θα δεις»: Όσα αποκάλυψε ο Θοδωρής Αθερίδης για τη νέα του εκπομπή

Ετοιμάζεται για την τηλεοπτική του επιστροφή και μάλιστα σε κάτι που έχει ξανακάνει στο παρελθόν.

Ο Θοδωρής Αθερίδης θα βρεθεί ξανά σε ρόλο παρουσιαστή για τις ανάγκες της νέας εκπομπής του Mega. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για αυτή του τη συνεργασία στην πρωινή εκπομπή του σταθμού, Πάμε Δανάη.

«Έλα και θα δεις, έτσι λέγεται η εκπομπή που ετοιμάζουμε. Δεν νιώθω πως δεν το έχω ξανακάνει. Δηλαδή, την έννοια της υποδοχής πιστεύω την έχουμε όλοι, όταν φιλοξενούμε κάποιον στο σπίτι μας. Κάνω και κάποια σεμινάρια. Αρχισυντάκτρια της εκπομπής είναι η Σεμίνα Διγενή, ήταν δική της η πρόταση του να είμαι εγώ ο παρουσιαστής αυτή της εκπομπής», ανέφερε.

Στη συνέχεια ο Θοδωρής Αθερίδης τόνισε τον ενεργό ρόλο που έχει η Σεμίνα Διγενή πίσω από τις τηλεοπτικές κάμερες.

«Πέρα από το ότι μου μαζεύει απίστευτο υλικό και μου το δίνει, η Σεμίνα με τη δουλειά της είναι άρρωστη. Την αγαπάει πάρα πολύ. Ακόμη και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, τρέχει διαρκώς και η εμπειρία της είναι τεράστια».


Τι είναι το Έλα και θα δεις;

Κάθε εβδομάδα «αληθινές», αλλά και απροσδόκητες παρέες, ξεδιπλώνουν ενδιαφέρουσες ιστορίες προσωπικοτήτων, που έχουν αφήσει το δικό τους αποτύπωμα.
Όλοι μαζί θα θυμηθούν, θα γελάσουν, θα τραγουδήσουν, θα μοιραστούν συναισθήματα σε μία ξεχωριστή, τηλεοπτική συνάντηση με τη δημιουργική επιμέλεια της Σεμίνας Διγενή.