MEDIA

GNTM: Δείτε τι έγινε στα backstage όταν η Λία αποχώρησε από το παιχνίδι

GNTM: Δείτε τι έγινε στα backstage όταν η Λία αποχώρησε από το παιχνίδι

GNTM: Οι πρώτες αντιδράσεις των συμπαικτών της.

Εκτός GNTM βρίσκεται η Λία! Η εντυπωσιακή ξανθιά έφυγε από το ριάλιτι μοντέλων, δύο μόλις εβδομάδες πριν τον μεγάλο τελικό. Η Λία έκανε comeback στα social media γράφοντας τον δικό της απολογισμό για την εμπειρία της στο GNTM3.

Διαβάστε παρακάτω το πρώτο της μήνυμα.

"Νομίζω είδες πως τον τελευταίο καιρό δεν ήμουν καθόλου καλά. Πίεζα μόνη μου καταστάσεις που δεν υπήρχαν. Παρόλα αυτά, έμαθα πολλά πράγματα. Το πιο σημαντικό είναι, —κάθε φορά που νιώθεις ότι όλα πάνε λαθος, να θυμάσαι — όλα είναι στο μυαλό. Και ας σου λένε «δεν μπορείς. Να ξέρεις πως μπορείς τα πάντα. Μην τους το δείχνεις ομως. Δείξε το στον εαυτό σου.

Σας ευχαριστώ πολύ για το κάθε λεπτό, κάθε σχόλιο, κάθε μήνυμα. Πραγματικά. Ήθελα να περνάτε καλά μαζί μου. Κάθε μέρα μας εμποδίζουν τόσα, που ξεχνάμε να είμαστε ο εαυτός μας και απλά να περνάμε καλά, να γελάμε. Τι μπορεί να είναι καλύτερο από το να βλέπεις τους άλλους ανθρώπους να είναι χαρούμενοι;

Ευχαριστώ τα παιδιά που ήταν μέσα για τις τόσες όμορφες στιγμές που μοιραστήκαμε ολους αυτούς τους μήνες μαζί", έγραψε.

Αμέσως οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να γράψουν τα πρώτα τους σχόλια, αλλά και να κρίνουν την απόφαση των κριτών να την βγάλουν εκτός. Πώς αντέδρασαν οι συμπαίκτες της;

Πώς σχολιάστηκε η αποχώρησή της από το σπίτι του GNTΜ; Η πρωινή εκπομπή, "Στη Φωλιά των Κου Κου" είχε αποκλειστικές δηλώσεις των παικτών, μαζί με όσα συνέβησαν στο πλατό, λίγα λεπτά μετά τη νέα αποχώρηση.