MEDIA

Θανάσης Πατριαρχέας: Επιστρέφει στην TV - Σε ποια σειρά θα τον δούμε;

Θανάσης Πατριαρχέας: Επιστρέφει στην TV - Σε ποια σειρά θα τον δούμε;

Θανάσης Πατριαρχέας: Το πρώτο στιγμιότυπο από τα γυρίσματα της σειράς.

Ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει μια από τις πιο ιδιαίτερες χρονιές της ζωής του. Μπορεί ο κορονοϊός να "πάγωσε" αρκετά από τα επαγγελματικά του σχέδια, στην προσωπική του ζωή όμως, ο Θανάσης Πατριαρχέας απολαμβάνει τη ζεστασιά της οικογένειάς του.

Ο γνωστός ηθοποιός έγινε πατέρας, αφού η αγαπημένη του Βίβιαν έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο και έχουμε δει στις πρώτες του φωτό μέσα από τα social media.

Ο ηθοποιός πρόσφατα έκανε τις νέες τους δηλώσεις στην κάμερα του ANT1 και στην εκπομπή, Το Πρωινό!

«Δεν με αγχώνει η κατάσταση γιατί κάνουμε ότι πρέπει. Με τον κορονοϊό, προσέχουμε πάρα πολύ με το μωρό στο σπίτι. Η σύζυγός μου δουλεύει. Ήταν δύσκολη η επιστροφή της. Γιατί είχε πάρει κιλά και τώρα τα έχασε. Κρατάμε το παιδί με βάρδιες. Πρωί η Βιβιαν και το απόγευμα εγώ. Είμαι χαζομπαμπάς. Η βάπτιση λόγω κορονοϊού θα γίνει πιο μετά», ανέφερε.

Ο Θανάσης Πατριαρχέας επιστρέφει τηλεοπτικά, κάτι το οποίο αποκάλυψε μέσα από τα social media. Ο γνωστός ηθοποιός θα εμφανιστεί στη σειρά της ΕΡΤ, Τα καλύτερά μας χρόνια.

Πρόκειται μάλιστα για μια σειρά η οποία έχει αποσπάσει αρκετές θετικές κριτικές, μιας και παρουσιάζει την μικρομεσαία ελληνική οικογένεια στο ξεκίνημα της δεκαετίας του 70'.

Για το λόγο αυτό εξάλλου, ο Θανάσης Πατριαρχέας άλλαξε το look του, προκειμένου η εμφάνισή του να παραπέμπει στο ανδρικό στυλ εκείνης της εποχής.