MEDIA

Νίκος Μουτσινάς: Η on air ενόχληση με τα σχόλια της Κατερίνας Καραβάτου

Νίκος Μουτσινάς: Η on air ενόχληση με τα σχόλια της Κατερίνας Καραβάτου

Κατερίνα Καραβάτου: Η αντίδραση μετά τα όσα ειπώθηκαν για εκείνη από τον παρουσιαστή του ΣΚΑΪ

Ο Νίκος Μουτσινάς, καθημερινά παρουσιάζει όλα τα χιουμοριστικά αποσπάσματα της TV μέσα από τη Χρυσή Τηλεόραση της εκπομπής του. Πρόκειται μάλιστα και για την πιο αγαπημένη ενότητα της εκπομπής, αφού ο παρουσιαστής σχολιάζει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, πρόσωπα και καταστάσεις της επικαιρότητας.

Αυτή τη φορά στο επίκεντρο βρέθηκε η καλή του φίλη, Κατερίνα Καραβάτου, αλλά και τα όσα είπε για εκείνον στον αέρα της εκπομπής της.

Όλα ξεκίνησαν, όταν η πρωινή παρέα του star σχολίαζε τα επαγγελματικά του Νίκου Μουτσινά, αλλά και το ποιες δουλειές θα μπορούσε να κάνει ο ίδιος, αν δεν είχε ξεκινήσει την πορεία του στην τηλεόραση.

Η συζήτηση μάλιστα ξέφυγε, όταν η πρωινή παρέα άρχισε τα έντονα - χιουμοριστικά σχόλια για τον παρουσιαστή, τα οποία φυσικά δεν άργησαν να φτάσουν στα αυτιά του.

Έτσι, την επόμενη ακριβώς ημέρα ο Νίκος Μουτσινάς εξέφρασε ανοιχτά την ενόχλησή του προς την Κατερίνα Καραβάτου, για την οποία την περασμένη εβδομάδα, εμφανίστηκε on air στην εκπομπή της, δίνοντας τις ευχές του για την ονομαστική της εορτή.

«Βγήκα πρωί στην εκπομπής της για να της ευχηθώ για τη γιορτή της και αντί να πει κάτι.... ευτυχώς, ο Κρατερός μόνο με στήριξε. Μπράβο», είπε ο Νίκος Μουτσινάς, μέσα από το Καλό Μεσημεράκι.

Φυσικά το θέμα δεν τελείωσε εκεί, αφού η πρωινή παρέα του star παρουσίασε το απόσπασμα με την ενόχλησή του, με την Κατερίνα και τον Κρατερό να ξεσπούν σε γέλια.

Δείτε το βίντεο...