MEDIA

Big Brother: Ενοχλημένος ο Μικρούτσικος - «Αν θέλετε μπορώ να αποχωρήσω» (video)

Big Brother: Ενοχλημένος ο Μικρούτσικος - «Αν θέλετε μπορώ να αποχωρήσω» (video)

Big Brother: Τι συνέβη και με ποιους ενοχλήθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος 

Το live της Παρασκευής (4/12) στο Big Brother, ήταν γεμάτο εντάσεις και φυσικά μία αποχώρηση. Εκείνος που δεν κατάφερε να μείνει στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού» ήταν ο Δημήτρης Κεχαγιάς, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο από την αρχή του live να δηλώνει απογοητευμένος από τις τελευταίες εξελίξεις στο παιχνίδι.

Ο έμπειρος παρουσιαστής, αναφέρθηκε στους απίστευτους χαρακτηρισμούς των τελευταίων ημερών, μιλώντας μάλιστα στον Δημήτρη Κεχαγιά στο δωμάτιο επικοινωνίας, όταν τους φώναξε ο Big Brother μαζί με τους Γρηγόρη και Χρήστο.

Εκεί ο Ανδρέας Μικρούτσικος εξέφρασε τη συμπάθειά του προς τον Δημήτρη Κεχαγιά, όμως του άσκησε έντονη κρητική για τη συμπεριφορά του. Όταν ο 28χρονος αποχώρησε, ο Χάρης Βαρθακούρης ζήτησε από τον Μικρούτσικο να κάνει ένα σχόλιο και προς έκπληξη όλων, ο Ανδρέας ανέφερε πως δεν θέλει να σχολιάσει απολύτως τίποτα.

«Γενικότερα στις εκπομπές, έχω έρθει για να διευκολύνω, αν ενοχλεί η παρουσία μου... μπορώ κι εγώ τώρα να πάρω μαζί τον Κεχαγιά και να αποχωρήσουμε και οι δύο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Δεν το λέω με κακία», ανέφερε προς έκπληξη όλων.

Δείτε γιατί ενοχλήθηκε στο βίντεο:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Τι θα κρίνει το διάγγελμα Μητσοτάκη - Τι περιλαμβάνει ο οδικός χάρτης άρσης του lockdown